سید مهدی میری اظهارداشت: یکی از محرکهای اصلی در راستای توانمندسازی محلات ناکارآمد و بافتهای فرسوده بومی سازی بستههای تشویقی وزارت راه و شهرسازی در راستای ماده ۱۲ قانون جهش تولید مسکن است.
وی ادامه داد: شهرداران در این بسته تشویقی با توجه به شرایط اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و کالبدی هر محله در قالب بومی سازی میتوانند امتیازات ویژهای در تراکم، سطح اشغال، پارکینگ و ایجاد خدمات تجاری برای بافتهای فرسوده در نظر گیرند.
معاون شهرسازی و معماری ادارهکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان افزود: این بسته زمانی میتواند موثر باشد که شهرداری به عنوان دستگاه اصلی اجرای این بسته نسبت به بومی سازی و اجرای آن اقدام کند.
وی افزود: در آخرین جلسه مشوقهای ۱۹بندی بافت فرسوده سیستان و بلوچستان بقیه شهرداران استان نیز مکلف شدند به قید فوریت نسبت به تهیه نقشه محلات مشمول و بومی سازی بسته تشویقی بافتهای فرسوده و ضوابط آن اقدام کنند.
میری تاکید کرد: شتاب بخشی برای نوسازی بافتهای فرسوده با هدف جلوگیری از مخاطرات احتمالی و افزایش سطح رفاه در این مناطق از جمله رویکردهای مهم دولت است که وزارت راه و شهرسازی با ارائه بسته ۱۹ بندی تشویقی سعی در محقق کردن آن دارد.