محسن ذبیحی روز چهارشنبه در نشست خبری مدیران عامل شرکتهای برق منطقهای و توزیع استان خراسان افزود: متوسط قطعی برق در طول سال برای هر مشترک برق خراسان رضوی کمتر از یک پنجم کشور است.
اوافزود: این شاخص نشان میدهد که تأمین برق صنایع، چاههای کشاورزی و سایر بخشها در روزهای خارج از اعمال مدیریت مصرف در خراسان رضوی به خوبی مدیریت شده است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی شمار مشترکین زیر پوشش این شرکت را یک میلیون و ۴۵۰ هزار مشترک ذکر و بیان کرد: از این تعداد ۲۰ هزار مشترک مربوط به بخش کشاورزی بوده که ۱۰ هزار مشترک آن به چاههای کشاورزی مربوط میشود.
وی اظهار داشت: هرچند شمار مشترکین کشاورزی سهم اندکی از کل مشترکین برق شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی را شامل میشوند، اما میزان مصرف برق آنها، ۵۰ درصد کل مصرف مشترکین شرکت است.
پایینترین میزان قطعی برق مشترکان کشور متعلق به خراسان رضوی است
ذبیحی ادامه داد: سهم بالای بخش کشاورزی خراسان رضوی از مصرف برق در استان، اهمیت مدیریت این بخش را در زمان اوج بار افزایش میدهد.
وی خاطر نشان کرد: پارسال بر اساس مصوبه هیأت وزیران برنامه بخش کشاورزی در زمان اوج بار، محدودیت مصرف روزانه برق به مدت پنج ساعت بود که امسال هم این مصوبه به وقت خود باقی ماند.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: از آنجا که خراسان رضوی در زمره استانهای با کمبود شدید بارندگی در کشور شناخته شده و خشکسالی در آن عمق زیادی یافته است، با پیگیریهای استاندار و سایر مسوولان، مقرر شد مدیریت مصرف برق برای بخش کشاورزی استان نسبت به سال قبل کمتر شود.
وی خراسان رضوی را با ۴۵ هزار کیلومتر شبکه برق در زمره استانهای دارای طولانیترین شبکه فشار ضعیف و فشار متوسط برق در کشور ذکر و بیان کرد: در این راستا برای حفظ امنیت و پایداری شبکه و حفظ محیط زیست طرح تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار در شبکه برق استان عملیاتی شده است.
ذبیحی بیان کرد: در این راستا پارسال هزار و ۵۵۰ کیلومتر از شبکه برق خراسان رضوی به کابل خودنگهدار تبدیل شد که هدف گذاری امسال در این بخش ۲ هزار و ۳۰۰ کیلومتر است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی اظهار امیدواری کرد با تحقق اهداف و برنامههای تدوین شده، تا پایان سال ۱۴۰۴ کل شبکه سیمی استان به کابل خودنگهدار تبدیل شود.