حجت الاسلام فتوحی رئیس منطقه ۲ سازمان بازرسی کشور در دیدار با استاندار خراسان جنوبی گفت: آمار تخلفات و جرائم را که بررسی میکنیم خراسان جنوبی را در مقایسه با دیگر مناطق، جزو استانهای پاک میدانیم.
او با اشاره به وضعیت بدحجابی در سطح کشور، افزود: در این موضوع اگر مدیران و معلمان آموزش و پرورش و اعضای هیئت علمی دانشگاهها توجیه شوند و تشویق به موقع و تنبیه درست اتفاق بیافتد این وضعیت سریعتر جمع خواهد شد.
حجت الاسلام فتوحی با بیان اینکه باید با برنامه، هدفمند، منظم و مستمر کار را پیش ببریم تا به نتیجه مطلوب برسیم، عنوان کرد: در برخی استانها وضعیت به لحاظ حجاب مناسب نیست، دشمن هم در این حوزه ساماندهی شده کار میکند و گاهی افرادی با پوشش نامناسب در سطح شهرها تردد میکنند تا نوع پوشش غیرمتعارف آنان ترویج شود که این کار دستگاههای نظارتی و امنیتی را سخت میکند.
رئیس منطقه ۲ سازمان بازرسی کشور تصریح کرد: این سنگر هم سنگر مهمی است که دشمن فکر میکند فتح کرده، چون فتح سنگر عفاف و حجاب فتح سایر سنگرها را راحتتر میکند، لذا اینجا را خیلی باید محکم ایستاد.
او در ادامه صحبتهایش با اشاره به اینکه سازمان بازرسی استانها را به مناطق ششگانه تقسیم کرده ایم، گفت: یکی از مناطق مربوط به منطقه بازرسی استانهای خراسان رضوی، شمالی، جنوبی، گلستان و سیستان و بلوچستان به مرکزیت اداره کل بازرسی خراسان رضوی است.
به گفته حجت الاسلام فتوحی؛ امسال برنامههای خوبی در سطح خراسان جنوبی تعریف شده که تحقق آن نیاز به کمک استانداری و مجموعه دستگاههای اجرایی دارد.
رئیس منطقه ۲ سازمان بازرسی کشور با اشاره به اینکه بخش عمده این برنامهها سراسری است، ادامه داد: اگر آسیبی در یک موضوع شناسایی شد، در کل کشور به یک دستورالعمل و پیشنهاد تبدیل شود تا اگر در حوزه قانونگذاری یا اجرا مسئلهای دارد حل گردد.
او افزود: طی این برنامه گزارشی جامع تولید میشود که اگر آسیبی وجود دارد راهکار حل آن چیست؛ بنابراین همه کشور و استانها درگیر اجرای برخی از برنامهها شدند که با کمک همه مجموعه دستگاههای اجرایی، قضایی و نظارتی در نهایت به حل آسیب میانجامد.
به گفته حجت الاسلام فتوحی؛ پیشنهادهای سازمان بازرسی لازم الاجراست و برای عدم اجرای آن ضمانت کیفری دیده شده است.
بیشتر بخوانید
رئیس منطقه ۲ سازمان بازرسی کشور از شناسایی ۲۵۰ مسئله مهم و کلان در سطح سازمان بازرسی کل کشور خبر داد و اظهار کرد: در سطح کشور هر سه رئیس قوه روی این برنامهها اجماع کردند و این برنامهها از ۱۵ فروردین آغاز شده و اکنون در خراسان جنوبی ۵ تا ۶ تیم نظارتی در دستگاههای مختلف مستقر هستند.
او با اشاره به اینکه ۳۰ هیئت بازرسی در طول سال در ادارات خراسان جنوبی مستقر خواهد شد، تصریح کرد: یعنی ۳۰ آسیب قابل توجه که میتواند به استان و مرکز کشور کمک کند تا تبدیل به حل مسئله شود در حال اجرا است.
حجت الاسلام فتوحی با تأکید بر اینکه نحوه وصول، محاسبه و هزینه کرد حقوق دولتی معادن بررسی میشود، گفت: خراسان جنوبی در حوزه معادن غنی و جزو چند استان برتر در این زمینه است، اما حقوق معادن بسیار پایین است که ایراد قانونی دارد.
به گفته رئیس منطقه ۲ سازمان بازرسی کشور؛ چرا دولت از سهم قابل توجه معادن باید بهره ۱۵ درصدی یا کمتر داشته باشد؛ اگر حقوق دولتی معادن درست محاسبه شود نیاز به درآمد نفتی نداریم، اما اکنون در حوزه وصول حقوق دولتی معادن دچار مسئله هستیم.
او با اشاره به ماده ۲۸ قانون ارتقای سلامت اداری و ذکر این نکته که دستگاههای نظارتی باید در زمینه تقویت دولت تلاش کنند یعنی رویکرد باید تقویت دولت در سطح استانی و ملی باشد، تصریح کرد: ما مکمل هم هستیم و باید کمک کنیم تا توسعه هدفمند اتفاق بیفتد.
حجت الاسلام فتوحی ادامه داد: همه دادههای نظارتی حکایت میکند که وضعیت کشور در حال بهتر شدن است و کاهش اختلافات ایران با کشورهای منطقه و آزاد شدن برخی از پولهای بلوکه شده ایران و همچنین کاهش شاخصهای بازار معاملات نشاندهنده این مهم است.
رئیس منطقه ۲ سازمان بازرسی کشور بیان کرد: فرمایش رهبر معظم انقلاب کلیدی است و آنچه که انگیزه را افزایش میدهد امید و ایمان است و رمز موفقیت نیز در همین نکات است.
او گفت: وقتی میتوانیم نمره قبولی به خودمان بدهیم که مجموعه مدیران کشور درحال تلاش جهادی باشند، چون دیگر آرام حرکت کردن جواب نمیدهد و فضای خوبی در خراسان جنوبی حاکم است و اینجا نسبت به سایر استانها از یکپارچگی فرهنگی بیشتری برخوردار است.