مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: سقط جنین حرام و جزو گناهان بسیار بزرگ با مصیبت‌های اخروی و دنیوی محسوب می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین صفی با اشاره به آیه ۱۴۰ سوره انعام قرآن کریم گفت: این آیه "قَدْ خَسِرَ الَّذِینَ قَتَلُوا أَوْلَادَهُمْ سَفَهًا بِغَیْرِ عِلْمٍ وَحَرَّمُوا مَا رَزَقَهُمُ اللَّهُ افْتِرَاءً عَلَى اللَّهِ ۚ قَدْ ضَلُّوا وَمَا کَانُوا مُهْتَدِینَ" به معنای آنان که فرزندان خود را به سفاهت و نادانی کشتند و آنچه را که خدا نصیبشان کرد با افترا به خدا حرام شمردند زیانکارند، بر پرهیز از سقط جنین اشاره دارد.

وی همچنین ایه ۳۱ سوره اسراء (وَلَا تَقْتُلُوا أَوْلَادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلَاقٍ ۖ نَحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُمْ ۚ إِنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْئًا کَبِیرًا به معنای هرگز فرزندان خود را از ترس فقر به قتل مرسانید که ما رازق آن‌ها و شما هستیم، زیرا این قتل فرزندان بسیار گناه بزرگی است) را ازدیگر نشان‌های الهی برای افزایش زاد و ولد عنوان کرد.

حجت الاسلام و المسلمین صفی افزود: سقط جنین قتل نفس محسوب می‌شود و پیامد‌های جبران ناپذیری را برای فرد و جامعه به دنبال خواهد داشت.


بیشتر بخوانید


وی ادامه داد: در احکام شرعی برای این اقدام دیه تعیین شده که براساس مراحل تکامل آن از نطفه مستقر شده در رحم مادر تا وقتی که در جنین روح دمیده می‌شود، مقدار آن متفاوت است.

حجت الاسلام و المسلمین صفی تاکید کرد: امروزه جهاد تبیین و گفتمان عمومی نسبت به تشویق و ترغیب فرزندآوری و افزایش جمعیت یک وظیفه همگانی است و باید جدی گرفته شود.

وی افزود: باید همه در ترویج فرهنگ فرزندآوری و بسترسازی در این حوزه دغدغه‌مند باشند چراکه نیاز‌های اجتماعی از طریق اقناع‌سازی و افزایش جمعیت رفع خواهد شد.

به گفته حجت الاسلام و المسلمین صفی؛ در این میان نقش کادردرمان و تکریم مادران باردار نیز حائز اهمیت است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.