تولید گوشت مرغ در خراسان شمالی به ثبات می‌رسد

قرار است با افزایش جوجه ریزی در تیرماه، روزانه ۵۳ تن مرغ در استان تولید شود.

 معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: نیاز سالانه مردم استان به گوشت مرغ، ۲۷ هزار تن است که ۲۱ هزار تن آن، در استان تولید و شش هزار تن دیگر از استان‌های دیگر تامین می‌شود.

مهدی شکاری گفت : کمبود در این زمینه در اثر حادثه‌ای بود که منجر به تلف شدن بخشی از مرغ‌ها در دو روز گذشته بود که با توزیع مرغ منجمد، این مشکل برطرف شد.

او گفت: قرار است با افزایش جوجه ریزی در تیرماه، روزانه ۵۳ تن مرغ در استان تولید شود.

هم اکنون مرغ به قیمت ۷۳ هزار تومان در بازار بجنورد توزیع می‌شود و به شهروندان هم توصیه شده که در موقع خرید، به برچسب کشتارگاه که روی بسته درج شده، دقت کنند.

برچسب ها: گوشت سفید ، گوشت مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.