در مطلب زیر به شما آموزش می‌دهیم که بادمجان را با کمترین میزان روغن سرخ کنید.

برای تهیه بادمجان سرخ شده با آب هنگام سرخ کردن بادمجان، این بار دو ماهیتابه بر روی گاز قرار دهید. در یکی یک تا دو لیوان آب ریخته و بگذارید به جوش بیاید.  یکی از آن ها را روی شعله ملایم‌ قرار دهید. نصف لیوان روغن داخل آن بریزید.

بعد که آب جوش آمد بادمجان را که پوست گرفته‌ایم می‌گذاریم یک دقیقه قل بزند و بافت اسفنجی بادمجان آب به خودش بگیرد و بعد به آرامی بلند می‌کنیم و داخل روغن قرار می‌دهیم، اصلا پرتش نمی‌کنیم.

از روغن خیالتان راحت باشد. تازه برگردید نگاه کنید می‌بینید آب جوشتان سیاه شده و جالب‌تر دیگر روغن سیاه نمی‌شود. با کمترین میزان روغن یک بادمجان برشته، پخته و خوشمزه دارید.


بیشتربخوانید


منبع: جلد نیوز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۴ ۲۶ خرداد ۱۴۰۲
روی آتش چوب کباب کنید
بنده هر روز عصر وای آتشی درست می کنم
سیب زمینی . پیاز . بادمجان . کدو .... روی آتش کباب می کنم
Singapore
زهرا
۲۱:۱۲ ۲۶ خرداد ۱۴۰۲
سلام بسیار عالی ممنون امروز درست کردم جذب روغن در حد صفر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۱ ۲۶ خرداد ۱۴۰۲
با یک عدد سفیده تخم مرغ میتونید یک کیلو بادمجان رو با دو قاشق روغن سرخ کنید، کافیه بعد از پوست کندن و ورقه کردن به سایز دلخواه سفیده تخم مرغ رو کمی هم بزنید و با فرچه یا قلم مو یا قلم پلاستیکی یا حتی با دست سفیده رو بصورت لایه بسیار نازک به تمام سطح بادمجانها بمالید و سرخ کنید، قول میدم کمتر از دو قاشق روغن مایع مصرف میکنه. وهیچ طعم تخم مرغی هم نمیگیره، و بسیار خوشرنگ و طلایی سرخ میشه و داخل بادمجان هم کاملا میپزه بدون یکذره تغییر حالت در حجم بادمجان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۳ ۲۶ خرداد ۱۴۰۲
منم همینطور درست میکنم وبسیار عالی میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۶ ۲۶ خرداد ۱۴۰۲
اصلا روش خوبی نیست سطح بادمجون فقط رنگ عوض میکنه و بعدا هم موقع پخت داخلش هیچ نمی پزه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۵ ۲۶ خرداد ۱۴۰۲
من بادمجون روپوست میگیرم ورقه میکنم هردوطرفش رونمک میزنم البته نه زیادبانمکدون بعدیه چنددقیقه که صبرکنی آب میندازه و تلخیش رو هم پس میده بعدم بایه دستمال خشک میکنم باروغن کم سرخ میکنم اصلاروغنش خشک نمیشه حتما امتحان کنید
Iran (Islamic Republic of)
گلیم گوش
۱۱:۰۶ ۲۶ خرداد ۱۴۰۲
نه بادمجان هست نه روغن فقط آب هست ماهی‌تابه
اگه زرنگی بگو ما چی بپزیم دلاور
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۷ ۲۶ خرداد ۱۴۰۲
خوراک آب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۴ ۲۶ خرداد ۱۴۰۲
شما یکم از تنبلی کم کن برو سر کوچه هم بادمجون بخر هم روغن اینا خودشون با پا نمیان دم در خونت
Iran (Islamic Republic of)
آشپز باشی
۱۰:۵۶ ۲۶ خرداد ۱۴۰۲
بادمجان رو ورق کنید درون آب ونمک جوش بیاورید کمی بعد از ابکش رد کنید و بشورید و در یک قاشق غذا خوری روغن سرخ کنید!
Iran (Islamic Republic of)
انس
۲۲:۳۳ ۲۵ خرداد ۱۴۰۲
اگر‌خوب‌جواب دهد،،واقعا‌ممنون از‌گرداورنده،،
Iran (Islamic Republic of)
امید
۱۰:۵۶ ۲۶ خرداد ۱۴۰۲
من انجام دادم بعد از سرخ کردن بادمجون عین لاستیک شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۷ ۲۵ خرداد ۱۴۰۲
من این کار رو میکنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۳ ۲۵ خرداد ۱۴۰۲
روش جدیدی نیست // ما اول بادمجان را پوست میگیریم // و حداقل دو ساعت در اب و نمک میگذاریم تا اب سیاه رنگ شود ( زهر بادمجان ) خارج شود // سپس سرخ میکنیم
اگه هنگام پخت یه تکه کوچک نبات هم اضافه کنید از خوردن خورش بادمجان سیر نمیشوید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۷ ۲۵ خرداد ۱۴۰۲
جالب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۹ ۲۵ خرداد ۱۴۰۲
وقتی قراره تو خورش بادمجان بپزد اصلا نیازی به سرخ کردن زیاد نداردباروغن کم کمی تفت دهید بدون تغییر رنگ داخل خورش بیندازید رنگ آن که در مواد خورش پیدا نیست کم سرخ کردن در طعم ان هم تاثیری ندارد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۸ ۲۵ خرداد ۱۴۰۲
آب نیست والا همش قطعه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۷ ۲۵ خرداد ۱۴۰۲
کجا زندگی میکنی الان روستاها هم آب دارن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۴ ۲۶ خرداد ۱۴۰۲
جمعیت همیشه شاکی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۲ ۲۶ خرداد ۱۴۰۲
چند روز اب قطع بشه خوبه شماها قدر اب بهتر میدونبد و هدر نمیدید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۳ ۲۶ خرداد ۱۴۰۲
شماها فقط برای غر زدن بوجود اومدید؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۴ ۲۵ خرداد ۱۴۰۲
سرخ کردن و کباب کردن بادمجان مصیبت عظمی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۷ ۲۵ خرداد ۱۴۰۲
خخخ دقیقا