۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ کشور سهم سمنان شد

استاندار سمنان گفت: سال گذشته، ۲۰ درصد مجموع تسهیلات تبصره ۱۸ کشور سهم استان سمنان شد.

سیدمحمدرضا هاشمی استاندار سمنان در نشست تجلیل از فعالان بخش کشاورزی استان سمنان اظهار کرد: سال گذشته در اعطای تسهیلات تبصره ۱۸، سهم استان سمنان حدود ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال بود؛ اما بالغ بر هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات از این محل به حوزه تولید در بخش‌های صنعت، معدن، کشاورزی و صنایع‌دستی در این استان پرداخت شد.

وی افزود: این تسهیلات اعطایی معادل ۲۰ درصد مجموع تسهیلات ارائه‌شده از این محل در کل کشور بوده است؛ در حالی که این استان کمتر از یک درصد از جمعیت کل کشور را دارد.

استاندار سمنان با بیان اینکه بهره‌برداران بخش کشاورزی همراه دیگر فعالان بخش تولید کشور در خط مقدم جنگ اقتصادی با دشمنان قرار دارند، خاطرنشان کرد: امروز به دنبال افزایش بهره‌وری و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی استان سمنان هستیم.

هاشمی با بیان اینکه نگاه دولت به حوزه کشاورزی توسعه‌محور است، عنوان کرد: دنبال افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی با استفاده از علم و تکنولوژی هستیم و به همین دلیل، باید ارتباط این بخش با دانشگاه‌ها پررنگ‌تر شود.

وی تصریح کرد: هر قدر به بخش کشاورزی و فعالان این عرصه توجه کنیم، حاشیه‌نشینی در شهر‌ها کمتر شده و رشد تولید نیز محقق می‌شود و به مهار تورم در کشور نیز کمک کرده‌ایم.

استاندار سمنان با اشاره به توجه دولت سیزدهم به توسعه بهره‌وری در بخش کشاورزی گفت: در فهرست مصوبات سفر آیت‌الله رئیسی به استان سمنان، بیش از هفت هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال برای دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی در استان سمنان اعتبار مصوب شد.

هاشمی با بیان اینکه از این میزان تاکنون ۵۵ درصد محقق شده است، اظهار امیدواری کرد: مابقی اعتبارات مصوبات مربوط به بخش کشاورزی در سفر آیت‌الله رئیسی به استان سمنان تا پایان فصل بودجه‌ای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ محقق شود.

وی با اشاره به تصویب بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در سفر آیت‌الله رئیسی به استان سمنان عنوان کرد: تا امروز، ۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال مازاد بر این مبلغ از محل اعتبارات مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان سمنان جذب شده است.

استاندار سمنان تصویب تبدیل مهدی‌شهر به قطب دام‌پروری کشور و احیای قنوات استان سمنان را ازجمله مهم‌ترین مصوبات سفر دولت به این استان عنوان و با این اینکه در دولت سیزدهم تا امروز بیش از ۱۲۰ رشته قنات در استان سمنان احیا و مرمت شده است، تصریح کرد: دولت خود را موظف می‌داند که موانع را به معنای واقعی از پیش روی رفع کند.

هاشمی با اشاره به ظرفیت‌های مهم موجود در بخش‌های مختلف باغی ازجمله حوزه‌های زراعی و باغی و دام‌پروری استان سمنان گفت: علاوه بر اینکه دامغان یکی از قطب‌های دام‌پروری کشور است، سمنان ظرفیت‌های کم‌نظیری در تولید محصولاتی مانند انگور، زردآلو، گندم و محصولات پروتئینی دارد.

وی از تشکیل شورای کشاورزی استان سمنان استقبال کرد و افزود: شورای کشاورزی استان سمنان از هفته آینده قابلیت تشکیل شدن دارد.

استاندار سمنان با بیان اینکه هنر مدیران در استان سمنان این باشد که قانون را به نفع مردم تفسیر کنند، خاطرنشان کرد: در اتاق مدیران باید به روی مردم به‌ویژه کشاورزان به‌عنوان قشر مولد باز باشد؛ چراکه امروز وظیفه مدیران گره‌گشایی در کار مردم است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.