سیدمحمد مهدی سجادی اظهارداشت:امسال ۱۳ طرح امدادی و عمرانی شامل ۹ خانه هلال شهری و روستایی،۲ پایگاه امداد و نجات جکیگور و اسکل آباد، مرکز هماهنگی و کنترل عملیات امداد و نجات استان و راهاندازی سالن ورزشی چند منظوره این جمعیت به بهره برداری رسید.
وی گفت: خانههای هلال به منظور ارتقای سطح آمادگی و تاب آوری جوامع محلی و روستایی با رویکرد مدیرت حوادث و سوانح مبتنی بر جامعه افتتاح میشوند و جمعیت هلال احمر در جهت تحقق شعار هر "خانواده یک امدادگر" بر آن است تا با تاسیس و راهاندازی خانههای هلال در شهرها و روستاها جامعه هدف بیشتری را تحت آموزش قرار دهد.
وی ادامه داد: فلسفه ایجاد خانههای هلال، توانمند سازی جوامع است و اگر حادثهای در یک منطقه رخ دهد افراد حاضر در صحنه ساکنان آن منطقه هستند.
سرپرست جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر وظیفه امداد و نجات در حوادث را بر عهده دارد و در حوادث جادهای و ترافیکی، معین دستگاههای دیگر بوده، اظهارداشت: با هدف افزایش سرعت امدادرسانی در حوادث ۲ پایگاه امداد و نجات در نقاط خطرپذیر شهرستانهای راسک و خاش افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
وی اعتبار هزینه شده طرحهای امدادی و عمرانی قابل افتتاح را ۱۳۹ میلیارد و ۶۳ میلیون عنوان کرد و ادامه داد: امید است همانند سنوات گذشته بتوان با توسعه امکانات و تجهیزات امدادی هلال احمر استان گامهای بلندتری در ارائه خدمات به هموطنان داشته باشیم.