مرادی حقیقی ابراز کرد: افراد متقاضی برای دریافت کارت همیار طبیعت میتوانند با مراجعه به سامانه نسبت به ثبت مشخصات شناسنامهای اقدام کنند.
وی افزود: هدف از طرح همیاران طبیعت، ترویج فرهنگ منابع طبیعی و جلب مشارکت مردم در امر حفاظت، احیا و توسعه منابع طبیعی است.
وی افزود: از طریق ساماندهی علاقمندان و دوستداران منابع طبیعی، شوراهای اسلامی، دهیاران، بسیجیان و سایر اقشار جامعه در قالب تشکل همیاران طبیعت، با نگاه به ارتقا دانش و بهره گیری از توانمندی های آنها برای اجرای سیاستهای سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری استفاده میشود.
مرادی حقیقی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت همیاران طبیعت در عرصه های منابع طبیعی در واقع نوعی تلاش سازمانیافته و داوطلبانه است که بین مردم و برای منافع عمومی، همدلی و همبستگی ایجاد میشود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: دورههای آموزشی حضوری برای همیاران طبیعت به منظور استفاده از ظرفیت آنها در حفاظت از عرصههای منابع طبیعی برگزار میشود.
۲ میلیون هکتار از عرصههای منابع طبیعی استان سیلخیز و بحرانی است و به تامین اعتبارات لازم برای اجرای طرحهای آبخیزداری و کاهش مخاطرات طبیعی نیاز دارد.