محمدرضا فاضل گفت: این نیروگاه دارای سه واحد ۵۵ مگاواتی و دو واحد ۵ و نیم مگاواتی با ظرفیت تولید ۱۷۶ مگابات برق ( ۴۸۲ گیگابات ساعت برق) در سال است.
وی افزود: قرار است برق تولیدی با خط انتقال بطول ۱۷ و نیم کیلومتر از نیروگاه سد چمشیر تا منطقه امامزاده جعفر به شبکه سراسری برق متصل شود.
معاون اجرایی طرح سد و نیروگاه چمشیر گچساران گفت: دو واحد دیگر نیروگاه پس از تکمیل شدن به فاصله چند ماه پس از واحد نخست به بهره برداری میرسند.
فاضل افزود:این نیروگاه به کمک یک شرکت چینی در حال نصب و راه اندازی است.
معاون اجرایی طرح سد و نیروگاه چمشیر گچساران افزود:افزایش تولید برق، پایداری شبکه و کاهش افت ولتاژ از مزیتهای این نیروگاه است که در این روزهای گرم بخشی از برق مورد نیاز را تامین میکند.
وی با بیان اینکه سد و نیروگاه چمشیر گچساران تاکنون ۹۷ درصد پیشرفت داشته است، گفت: سد چم شیر گچساران بلندترین سد بتون غلطکی کشور و جزء ۵ سد بزرگ ایران به لحاظ مخزن آبگیری به میزان ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون متر مکعب است.
معاون اجرایی طرح سد و نیروگاه چمشیر گچساران افزود: با بهره برداری از این سد آب مورد نیاز بیش از ۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی پایین دست در استانهای کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان و بوشهر تامین میشود.
فاضل افزود:عملیات آبگیری سد چم شیر گچساران از دی ماه سال ۱۴۰۱ آغاز شد و با توجه به بارشهای خوب سال زراعی جاری تاکنون ۵۰۰ میلیون متر مکعب آب در دریاچه این سد ذخیره سازی شد.