حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب گفت: خدمتی که به عنوان یاوران حجاج انجام می شود هم به چشم زائر خواهد آمد و هم در کارنامه اعمال شما اجری مضاعف از سوی خدا خواهد داشت.
وی با بیان این که شما در این سفر هم به زائران خدمت می کنید و هم اعمال تان را انجام می دهید، خاطرنشان کرد: خدای بزرگ در آیات متعددی در قرآن به انجام امور اجتماعی و خدمت به مردم اشاره کرده که ثوابش از عبادت بیشتر است و اهمیت بالاتری دارد.
سرپرست حجاج ایرانی ادامه داد: در مسیر خدمتگزاری به حجاج بیت الله الحرام با تعاون و همکاری مشکلات و کمبودها را برطرف کنید چرا که خدای متعال یاری کنندگان به بندگانش را دوست دارد و اجر و ثواب دوچندان برایشان در نظر خواهد گرفت.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به اهمیت کمک و دستگیری از کارافتادگان در سفر حج، ادامه داد: حضرت محمد(ص) می فرمایند کار نیک و نیکوکاری عمر انسان را افزایش می دهد و همکاری و تعاون بیشترین زمینه را برای کسب ثواب فراهم می کند.
حجت اسلام والمسلمین نواب به سخن امیرالمومنین حضرت علی (ع) نیز اشاره کرد و گفت: ایشان می فرمایند کار نیک کردن هیچگاه کهنه نمی شود و برای همیشه در ذهن انسان ها باقی می ماند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت ادامه داد: طبق فرموده حضرت علی (ع) محبت ها هیچ وقت فراموش نمی شود. چه بسا زائرانی که در هنگام طواف یاد خوبی هایی می افتند که دهها سال قبل یکی به آنها کرده است و در همان کنار خانه خدا او را یاد و برایش دعا می کنند.
وی خطاب به یاوران حجاج گفت: خدمتی که شما در کاروان ها انجام می دهید قطعا به چشم زائران خواهد آمد و برای همیشه در ذهن آنها باقی خواهد ماند و به نیکی از شما یاد خواهند کرد. وقتی شما با رفتار خوب و خوش رویی با زائران برخورد کنید، برای آنها الگو خواهید شد و در برگشت به ایران سعی می کنند از درس و پیامی که از رفتار شما گرفته اند برای خدمت به مردم استفاده کنند.
حجت الاسلام والمسلمین نواب با بیان این که شما توانایی و شایستگی داشته اید که برای خدمت به زائران خانه خدا انتخاب شده اید، گفت: انجام خدمات اجتماعی اجر و ثواب بالایی نزد خدا دارد. به همین خاطر شاکر خدا باشید که این توفیق را به شما داده است که خدمتگزار مهمانانش باشید.
وی با بیان این که سوم مرداد هیچ ایرانی دیگر در سرزمین وحی حضور نخواهد داشت و همه به کشور بازخواهند گشت ، خاطرنشان کرد: کسی که یاور حجاج بوده خدا را شاکر خواهد بود که هم حج اش را انجام داده و هم خدمتگزار زائران بوده است. بدون شک اجر و ثواب خادم مضاعف است. خوش به حال کسی که احساس مسئولیت بیشتری کند و وقت بیشتری برای خدمت به زائران بگذارد.
سرپرست حجاج ایرانی خواستار تدبیر و برنامه ریزی برای ارائه خدمت به زائران شد و خطاب به حاضران گفت: تلاش کنید زمینه گرایش زائران به کتاب خوانی و دعاخوانی را فراهم کنید و آنها را از گردش در فضای مجازی و هدر دادن فرصت حضور در این سرزمین وحی دور کنید. چه بسا افراد زیادی بودند که آرزو داشتند پایشان به این سرزمین برسد اما عمرشان کفاف نداد.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان این که باید از فرصت پیش آمده بهترین استفاده را ببرید، خاطرنشان کرد: هر کسی از این فرصت طلایی استفاده بهینه نبرد جز حسرت و اندوه چیزی به یادگار برای او نخواهد ماند.