مهدی مسکنی معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در راستای اجرای سیاست های ابلاغی اصل ٤٤ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، این تفاهمنامه به منظور اجرای سند توسعه بخش تعاون و تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مرتبط با بخش تعاون با استفاده از ظرفیت ها و امکانات بومی و منطقه ای و جلب حداکثری مشارکت مردم در توسعه و رونق اقتصادی استان، این تفاهم نامه تنظیم و با استانداری سیستان و بلوچستان منعقد شد.
وی افزود: همکاری در زمینه توسعه بخش تعاون در استان با هدف کاهش تصدیگری دولت، مردمی کردن اقتصاد، قرار گرفتن مدیریت و سرمایه در دست نیروی کار و مولد، توسعه مشارکتهای مردمی و ترویج فرهنگ تعاون کارگروهی، استفاده از ظرفیت ها و مزیتهای نسبی استان با هدف رشد و توسعه همه جانبه و افزایش سطح رفاه اجتماعی از موضوعات این تفاهم نامه است.
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: اجرای طرح "تعاون شهر" در شهرستان هامون، کمک به اجرای طرحهای اشتغال فراگیر و اشتغال روستایی از طریق تعاونی، بسترسازی برای ورود بخش تعاونی به فعالیتهای اقتصادی و افزایش سهم بخش تعاونی در اقتصاد ملی و استان، گسترش عدالت اجتماعی از طریق توانمندسازی اقشار متوسط و کم درآمد جامعه با بهره گیری از ظرفیتهای بخش تعاون و توانمندسازی سواحل مکران با توجه به تاکید رییس جمهور با استفاده از توان مجموعه تعاونی از جمله اهدافی است که با امضای این تفاهمنامه پیگیری می شود.
مسکنی گفت: همچنین به منظور اجرایی کردن مفاد تفاهمنامه، ستادی تحت عنوان " ستاد عالی هماهنگی توسعه بخش تعاون استان" به ریاست استاندار و عضویت مدیران ذیربط استانداری با معرفی استاندار و مدیران دستگاه های اجرایی مرتبط با بخش تعاون تشکیل خواهد شد.
استاندار سیستان و بلوچستان هم گفت: این استان سرشار از ظرفیت بالقوه است که می توان با ورود و حمایت شرکت ها و هلدینگ های زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آنها را تبدیل به بالفعل کرد.
محمد کرمی افزود: بخش معدن، کشاورزی و شیلات از جمله موضوعاتی بود که در خصوص آن بحث و تبادل نظر شد و امیدواریم در سه ماه آینده منجر به اتفاقات خوبی در مسیر توسعه استان باشیم.