ابراهیم اکبرزاده، مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه لوبیای محلی (پاچ باقلا) از گیاهان پروتئینی است گفت: گیلانیان در تولید و مصرف این محصول رتبه نخست را دارند.
او افزود: ۲۰ هزار کشاورز گیلانی برداشت پاچ باقلا را از ۴ هزار و ۷۰۰ هکتار از مزارع خود آغاز کردند.
به پیش بینی مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی گیلان، کشاورزان گیلانی ۲۰ هزار تن پیلهتر پاچ باقلا به ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان برداشت کنند.
گیلانیها در رشت، تالش، ماسال و آستانه اشرفیه پاچ باقلا کشت میکنند.
پاچ باقلا از پروتئین گیاهی مطلوبی برخوردار است و از این محصول باغی در پخت برخی از غذاهای گیلانی از جمله باقلاقاتق استفاده میشود.
این محصول در ۲ فصل بهار و پاییز در استان گیلان کشت میشود.
کشت پاچ باقلای پاییزه بعد از برداشت برنج در مرداد ماه آغاز میشود و برداشت آن تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.