محمدحسین عطایی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در نشست وبینار امنیت غذایی گفت: ۴۰ درصد مرغ استان قزوین از سوی زنجیرهها تامین میشود و مابقی مرغ استان قزوین حدود ۶۰ درصد از سوی اتحادیه مرغداران تامین میشود.
وی اضافه کرد: روزانه به طور متوسط ۱۶۰ تن مرغ در استان قزوین تولید میشود که ۹۰ تن آن در داخل استان مصرف و مازاد مصرف نیز به استانهای معین کشور ارسال میشود.
عطایی بر نقش اتحادیه در تامین مرغ استان تاکید کرد و گفت: قرار بود اتحادیه بین بدنه مرغداران و اتحادیه تمرکز ایجاد کند و تامین مرغ استان را در اولویت قرار دهد.
این مسئول بیان داشت: خوشبختانه روند جوجه ریزی در استان قزوین نسبت به مدت مشابه سال گذشته رو به رشد بوده که به طبع تولید مرغ در دوره بعدی افزایش خواهد یافت.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: تامین مرغ استان تهران یکی دیگر از وظایف استان قزوین است اتحادیه باید در این راستا اهتمام داشته باشد.