معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بازدید میدانی از منطقه سنگ سیاه شیراز، با اشاره به فراهم بودن تمام شرایط تکمیل چرخه انتقال بیماری سالک در بافت قدیم، بهسازی را تنها راه کنترل این بیماری عنوان کرد.

عباس رضاییان زاده با همراهی هیاتی از مدیران دانشگاه و شورای شهر شیراز، در راستای بررسی آخرین وضعیت بیماری سالک و راهکار‌های ممکن، از منطقه سنگ سیاه شیراز بازدید کرد.

او با اشاره به غالب بودن گونه بیماری سالک نوع شهری در بررسی‌های منطقه‌ای انجام شده، انسان و سگ را مخازن اصلی این گونه سالک برشمرد.

رضائیان زاده گفت: با توجه به وجود خانه‌های قدیمی و مخروبه و همچنین نخاله‌های ساختمانی، شرایط برای استراحت و تکثیر پشه خاکی به صورت کامل فراهم است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان داشت: با توجه به فعالیت پشه خاکی از نزدیکی‌های غروب تا پیش از طلوع آفتاب، استفاده از پشه بند در کنترل این بیماری نقش اندکی دارد.

او با اشاره به وسعت منطقه، سم پاشی ابقایی پراکنده را بی اثر و در صورت انجام گسترده، همراه با پیامد‌های زیست محیطی بسیاری عنوان کرد.

این مقام مسئول در دانشگاه تاکید کرد: با توجه به وجود مخازن، اماکن مناسب زندگی پشه خاکی و نحوه فعالیت این ناقل بیماری و تاثیر کم دیگر روش‌های کنترلی، تنها راه کنترل اساسی بیماری سالک در بافت قدیم، بهسازی این منطقه با همکاری و حمایت ارگان‌های ذیربط و مردم است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۰۶:۵۹ ۳۱ خرداد ۱۴۰۲
چند شب پیشم اخبار استان گفت در مورد بهسازی نوزازی سنگ سیا خبرنگار واهد مرکزی خبر صیاد جوکار میگفت که دراسو پلمپ کردیم که معتادان متجار دیگه نتونن بیان در این محل جمع شن
United States of America
ناشناس
۰۶:۵۷ ۳۱ خرداد ۱۴۰۲
حالا چرا اسمش سنگ سیا شاید یخاطر قدیمی بافت فرسوده
آخرین اخبار