وی روز سهشنبه در دیدار با اعضای جامعه بسیج اساتید خراسان رضوی گفت: در دانشگاهها، اساتید در همه زمینهها حرف اول را میزنند. طبق اصطلاح مرسوم، برخی دانشگاه را مایملک استاد میدانند که در آن هر جریان فکری و جهتگیری فرهنگی، سرخط از اندیشه فکری اساتید دارد.
وی ادامه داد: یکی از ویژگیهای دانشگاههای خراسان رضوی آن است که اساتید متدین و جریان انقلابی حاکم بر نخبگان دانشگاه در اکثریت هستند. این ثمره عنایت الهی است که به برکت خون شهدا حاصل شد تا یک تشکیلات مؤثر از نیروهای انقلابی در جریان اساتید دانشگاههای کشور شکل بگیرد و سپر دفاعی نیرومندی در برابر تهاجمات فرهنگی و ضامن اجرای قدرتمند همه ارزشهای دینی در سطح دانشگاه باشد.
نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه یکی از خصوصیتهای بارز شخصیت شهید چمران، ولایی بودن و ارادت خاص به ساحت قدسی اهلبیت عصمت و طهارت (ع) بود افزود: این مسئله بهعنوان یک الگو برای همه اساتید دانشگاه و نخبگان ما باید ملاک عمل باشد.
وی ادامه داد: در عظمت معنویت و دینداری شهید چمران همین بس که حتی در خارج از مرزهای ایران اسلامی، هیجانات انقلابی خود را در قالب کادرسازی، نهادسازی و انسانسازی ادامه داد و خدمات بزرگی که نسبت به آوارگان فلسطینی و جامعه شیعیان لبنان انجام داد، در عصر حاضر به شکلگیری کانونهای مقاومت اسلامی انجامیده که اهداف بلند انقلاب اسلامی را در دسترس قرار داده است.
نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: یکی از خصوصیتهای نهضت امام خمینی (ره)، تولید هیجان در نسل جوانان آن زمان بود؛ بهگونهای که از طلاب گرفته تا دانشجویان، هرکدام اقتضای مخصوصی از هیجان را کسب میکردند و خود را در خدمت انقلاب قرار میدادند. با این حال، در برخی مقاطع خاص، به این جهت که زیرساخت و سازمان لازم برای هدایت و هدفمندسازی این هیجانات وجود نداشت، برخی جوانان دچار انحراف میشدند.
وی افزود: اگرچه بسیاری از کسانی که آن زمان همعرض با شهید چمران بودند، در اثر همین هیجانات دچار انحراف شدند و حتی مسیر استحاله معرفتی آنها به ایجاد تشکل ضالهای همچون مجاهدین خلق انجامید، اما تعبد و تقید دینی شهید چمران بزرگترین عاملی بود که در کسوتهای مختلف، هرگز اجازه نداد این شهید عالیقدر به جریانهای چپ و مارکسیستی وابستگی پیدا کند.