افزایش ۷۰ درصدی جوجه ریزی در مرغداری‌های سراوان

مدیر جهاد کشاورزی سراوان گفت: افزایش تولید گوشت سفید در شهرستان سراوان بدون احداث مرغداری جدید رشد ۷۰ درصدی جوجه ریزی داشته است.

ایرج رستم زهی مدیر جهاد کشاورزی سراوان اظهار داشت :افزایش تولید گوشت سفید در شهرستان بدون احداث مرغداری جدید صورت گرفته است، هم اکنون تولید گوشت سفید در سراوان به چهار هزار و ۱۰۰ تن رسیده  است.

ایرج رستم زهی افزود :در سه ماهه نخست سال گذشته  ۲۴۸ هزار قطعه جوجه ریزی در سطح مرغداری های شهرستان صورت گرفته اما امسال با رشد هفتاد درصدی میزان جوجه ریزی به ۳۷۸ هزار قطعه جوجه رسیده است.

وی تصریح کرد: به مناسبت هفته جهاد کشاورزی در شهرستان دو واحد مرغداری با ظرفیت ۲۰هزار قطعه‌ای افتتاح و سه واحد مرغداری نیز کلنگ زنی شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار