آقای سیداحمدرضا سیدعلیان گفت: با توجه به بروز پدیده فرونشست زمین در نقاط مختلف ایران و برداشت ۹۰ میلیارد مترمکعب آب طی سالهای متمادی که ۸۳ درصد آن برای کشاورزی صرف شده و وجود ۲۴ هزار حلقه چاه که ۴۰ درصد آن غیرمجاز است، شرایط آب در کشور در حد هشدار قرار دارد و باید تولید دامهای مقاوم و گیاهان مستعد خشکی در دستور کار باشد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه در سال ۸۶ بانک ژن شتر را برای ترویج جمعیت و شرایط صنعتی شدن آن در سمنان راهاندازی کردیم، افزود: ایل بزرگ شاهسون ظرفیت بزرگی برای ترویج جمعیت شتر است و باید شرکت تعاونیهایی برای ترویج شتر، با رویکرد اقتصادی شکل گیرد.
او ادامه داد: امروز روز جهانی شتر است و ماندگاری طرح صیانت از شتر دوکوهانه در گرو رویکرد اقتصادی آن است و مخرب نبودن شتر برای بیابان ثابت شده است.
مدیر پروژه صیانت از شتر دوکوهانه یادآور شد: برای نگهداری و تکثیر شتر دوکوهانه و جلوگیری از انقراض نسل آنها به ردیفهای اعتبار استانی، ملی و بینالمللی نیاز است و مجوزهای فنی برای طرح ترویج این گونه شتر اخذ شده و تعیین ساختار و شجره شترهای دوکوهانه در دستور کار است.