حجت الاسلام والمسلمین رضا رستمی با اشاره به این که طرح حجره هنر به طور رسمی از امروز آغاز به کار میکند گفت: هدف از اجرای این طرح، تولید محتوا و ورود طلاب به مبانی هنر و رسانه در محتوا و تکنیک هاست.
قائم مقام مرکز رسانه و فضای مجازی حوزههای علمیه بیان کرد: طرح حجره هنر در رشتههای مختلف در حوزههای علمیه خواهران و برادان برگزار میشود و تا امروز در حوزه علمیه برادران یک هزار نفر در سه رشته هنری ثبت نام کرده اند.
رستمی رشتههای تحت پوشش طرح را شامل فیلمنامه نویسی، مستند سازی، پویا نمایی، موشن گرافی، تدوین فیلم، خبرنگاری، تصویربرداری، گویندگی، کاریکاتور، خوشنویسی، عکاسی، داستان نویسی، ویراستاری، اینفوگرافی، بازیهای رایانهای و گرافیک تبلیغاتی عنوان کرد.
قائم مقام مرکز رسانه و فضای مجازی حوزههای علمیه، بیشترین استقبال از طرح را تاکنون از رشته فیلمنامه نویسی، همچنین انیمیشن و پویانمایی ذکر کرد و افزود: رشته عکاسی نیز پرطرفدار بوده و برای مستندسازی نیز استقبال خوبی صورت گرفته است.
قائم مقام مرکز رسانه و فضای مجازی حوزههای علمیه یادآور شد: بخش عمدهای از کلاسها در حوزههای علمیه برگزار میشود و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز کمکهای خوبی کرده که کلاسهایی با همکاری آنان برگزار کنیم.
قائم مقام مرکز رسانه و فضای مجازی حوزههای علمیه با اشاره به این که طرح در ۲ بخش مقدماتی و پیشرفته برگزار میشود گفت: بخش مقدماتی ۱۶ جلسه است و با توجه به ثبت نام استانی زیاد در قم، کلاسها در این استان حضوری است و طلاب شهرستانی به صورت آنلاین در دورهها شرکت میکنند.
رستمی افزود: در پایان هر دوره، مدرک معتبر مشترک حوزه علمیه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به برگزیدگان اعطا میشود و آنان در آینده در طرحهای اجرایی موضوعی حوزه مشارکت داده میشوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم نیز در این نشست گفت: بزرگترین دستاوردی که طرح حجره هنر دارد تولید آثار است و در زمینه این طرح بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حوزه تفاهم نامهای منعقد شد تا زمینه تعامل و همکاری صمیمی تری با حوزه داشته باشیم.
او ادامه داد: در گام اول تعامل حوزه علمیه و وزارت ارشاد طرح حجره هنر مرکزیت خود را در حوزه پیدا میکند و در مدارس مختلف این حجره را خواهیم داشت.
امیرعلی عموزاده افزود: در عرصه هنر که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است، در ادبیات هنر، قالب هنر و شکل هنر و رسالت هنر جملات متعددی از ایشان داریم، از این رو باید پشتوانه فکری و فلسفی هنر را قویتر کنیم و در این زمینه از حوزه علمیه استفاده خواهیم کرد.