در پی نزدیک شدن اجرای تصمیم ژاپن برای رهاسازی پسآبهای آلوده به مواد رادیو اکتیو نیروگاه فوکوشیما دائیچی که با مخالفتهای گسترده کشورهای همسایه، گروههای فعال مدنی و شرکتهای شیلات در داخل و خارج از این کشور همراه بود، بسیاری از مردم کره جنوبی اقدام به ذخیره سازی نمک دریا کرده اند که این اقدام منجر به افزایش چشمگیر بهای این محصول و حتی کمبود آن در بازارهای این کشور شده است.
براساس گزارش شبکه سی جی تی ان، شرکت اوپراتور نیروگاه اتمی فوکوشیما دائیچی در ژاپن گزارش کرده است سازه مورد نیاز برای سامانه رهاسازی پسآبهای آلوده به مواد رادیواکتیو این نیروگاه به دریا (اقیانوس) تکمیل شده است.
شرکت توکیو الکترویک گزارش کرده که کار حفر تونل برای این رهاسازی این آبها را به اتمام رسانده است. این سازه محلی برای جلوگیری از ورود گل و شن و ماسه بود که آخرین گام برای تکمیل این سازه بود و دولت درباره زمان رهاسازی که براساس توصیه و قوانین بازرسان سازمان اتمی این کشور و گزارش ایمنی آژانس بین المللی انرژی اتمی خواهد بود، تصمیم گیری میکند.
پیش از این دانشمندان نیوزلندی اعلام کردند که پساب هسته ای نیروگاه آسیب دیده فوکوشیمای ژاپن که قرار است براساس برنامه ریزی های اعلام شده به اقیانوس آرام سرازیر شود، می تواند منجر به بروز سرطان گردد.
پس این سازمان ملل چه غلطی می کنه؟ چرا جلوی این کار رو نمی گیره؟
کشوربی خاصیت ژاپن
خاک بر سرا