مدیرکل صنعت، معدن وتجارت از برنامه ریزی لازم برای اعزام ۲۰ هیئت تجاری برای توسعه مراودات خارجی خبر داد.

مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه استانی با حضور استاندارگیلان، معاون سازمان توسعه تجارت ایران و جمعی کثیری از مدیران واحد‌های صنعتی و تجاری در سالن غدیر استانداری برگزار شد و تیمور پورحیدری در این مراسم باشکوه با تحسین زحمات دشوار صادرکنندگان، گفت: مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه استانی فرصتی برای ارزیابی توانمندی هاست و در واقع صادرات، در سال‌های اخیر دوئل صنعتگر و تاجر با تحریم‌های ظالمانه است. 

وی پویا نگه داشتن جریان صادرات را حاصل همت بی‌وقفه همراه با انبوهی ازچالش‌های اقتصادی تجار و بازرگانان دانست و افزود: تقویت ظرفیت‌های تولید و ایجاد ظرفیت‌های جدید، هموار کردن مسیر توسعه صادرات، نقش دولت را به عنوان تضمین کننده سرمایه گذاری‌های موجود و کاهش انحصار، پررنگ‌تر از گذشته می‌کند. 

دبیر کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی گیلان از صادرات به عنوان یکی از متغیر‌های اصلی رشد اقتصادی نام برد و گفت: اهمیت و ضرورت حضور کالا‌های ساخت یک کشور در بازار جهانی و فضای اقتصاد بین‌المللی از مهمترین عوامل توسعه، اقتدار و بالندگی اقتصادی است.

وی با برشمردن ظرفیت‌های کم نظیر بندری و مناطق ویژه و آزاد در استان گیلان، افزود: خدا رو شکر در استانی هستیم که برای بسط و گسترش ارتباطات تجاری هیچ بن بستی ندارد. نزدیکترین بندر به کشور‌های CIS با مزیت‌های متنوع نظیر کاهش هزینه سوخت، استهلاک، کرایه حمل در نتیجه کاهش قیمت تمام شده کالا را داریم و همچنین بندرآستارا تنها بندر کشور است با دارا بودن مرز گمرکی خشکی و دریایی، امکان ترانشیپ بین بنادر شمالی کشور را دارد. 

دبیر کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی گیلان به مزیت‌های تولید برنج سفید در رتبه دوم خاورمیانه و تولید چای و زیتون در رتبه نخست کشوری به عنوان پتانسیل‌های صادراتی اشاره کرد و گفت: علاوه بر اینها، فعالیت بیش از ۱۰۰ برند صنعتی شناخته شده در سطح ملی و جهانی در گیلان، که می‌توانند نیاز بازار‌های بزرگ بین المللی را با بهترین کیفیت تامین کنند، ظرفیت عظیمی است که صادرات در حوزه صنایع تبدیلی، غذایی، معدنی، سلولزی و کشاورزی با کشور‌های CIS را آسانتر و فزاینده می کنند.

دکتر پورحیدری در بخشی دیگر از سخنان خود، تامین کشتی‌های رو-رو یخچالدار و کانتینربر، اقدام برای احداث پل جدید آستارا به آذربایجان- سرمایه گذاری در حوزه پایانه محصولات کشاورزی- استفاده بهتر از حمل‌ونقل ترکیبی جاده‌ای – ریلی را از ملزومات لاینفک گسترش تجارت گیلان برشمرد و گفت: قطعا بایستی حمایت‌های بیشتری جهت هموار نمودن بستر‌های توسعه و جذب سهم بازار بین المللی فراهم شود و برنامه ریزی لازم برای اعزام هدفمند ۲۰ هیات تجاری به طور سالانه در این زمینه انجام شده است.

 مدیرکل صمت گیلان در پایان، عزت و عظمت کلیه فعالان اقتصادی استان در مجامع بین المللی خواستار شد و گفت: مطمئن هستیم که گیلان در سال‌های آینده میتواند به هاب تجاری و ترانزیت منطقه خزر، برای کل کشور تبدیل شود لذا در این راه دست یکایک دست‌اندرکاران عرصه صادرات کشور را به گرمی می‌فشارم و برای ارتقا و توسعه فعالیت‌های صادراتی در کنار فعالان اقتصادی محکم ایستاده ایم. 

با حضور اسدالله، عباسی استاندار گیلان ومحمد صادق قنادزاده، معاون سازمان توسعه تجارت ایران از ۱۶ واحد صادرکننده نمونه استان به ترتیب ارزش دلاری صادرات با اهداء لوح و تندیس زرین و تشویق حاضرین تجلیل به عمل آمد که شرکت‌های ستاره نادی، شکوه نادی، گروه صنعتی نگین نادری، نگین ناب، پدیده طلای سبز لنگرود، ماشین سازی کارن امیدی، فومن شیمی، دستکش گیلان، صنایع پلاستیک گیلان کوب، نخ ریسان سبز شاهین انزلی، چوبکاران عصر نوین منطقه آزاد، سبحان دارو، کاسپین تامین، گیل راد شمال، صنایع میخسازی رشت، شرکت تعاونی مرزنشینان آستارا از صادرکنندگان نمونه استان گیلان بودند.

برچسب ها: صمت گیلان ، صادرات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.