جوانان تحصیل کرده که به دنبال شغل مناسب در دستگاههای دولتی میباشند اغلب به سایت سازمان سنجش مراجعه میکنند تا با ثبت نام در آزمونهای استخدامی شانس خود را امتحان کند تا شغل مورد علاقه خود را بیابند. اما تصویب قانون بومی گزینی در تاریخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۲ بسیاری از متقاضیان را گلایهمند کرده است.
شهروند خبرنگار ما با ارسال پیامی از مسئولان درخواست رسیدگی کرد.
متن پیام شهروند خبرنگار
با سلام، در ازمونهای استخدامی شاهد قانونی هستیم به نام بومی گزینی تا نیروهایی که استخدام میشوند از همان منطقه باشند و امکان انتقالی نیروها به حداقل برسد. ولی این قانون تا الان به افراد بومی کمکی نکرده است. در قانون گفته شده ده سال سابقه سکونت، درحالیکه افرادی مانند نیروهای انتظامی و نظامی دائم درحال جابجایی بین شهرها هستن یا افرادی به واسطه رابطه استشهاد جعلی درست میکنند یا کسانی به واسطه ازدواج مجبور به مهاجرت به شهر دیگری هستند درحالیکه همسر انها ممکن است این سابقه را دارا باشد. نکته دیگر اینکه، چون بومی گزینی به صورت ضریب اعمال میشود نمره فرد را به صورت کاملا صعودی گاهی در حد ۷۰ نمره بالا میبرد در حالیکه ممکن است نمره فرد حتی از فرد غیر بومی بسیار کمتر باشد. از شما عاجزانه درخواست دارم این مورد را از مسئولان مربوطه پیگیری کنید، چون این آزمونها تنها شانس جوانان برای شاغل شدن در شهرهای فاقد صنعت است. اگر به امید این قانون بنشینیم باید ارزوی شغل را تا دهه ۴۰، ۵۰ زندگی داشته باشیم.
برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید
تکلیف خانمها و فرزندان نظامی چی میشه
که هر ۳-۴ سالی منتقل میشن؟؟!
من همسرم نظامی هستن و از اول ازدواج حدودا هر ۴ سالی منتقل به شهر دیگه ای شدیم
و مسلما نه به انتخاب خودمون و به اجبار دور از شهرمون و زادگاهمون زندگی میکنیم
این قانون بومی گزینی حق من و امثال منو داره هر سال پای مال میکنه!
واقعا چطور چنین تصمیماتی رو اتخاذ میکنن و این همه مثل من رو نادیده میگیرن
بعد میگن سابقه ده سال سکونت هم بجای متولد اون شهر بودن کفایت میکنه ؟؟این عدد ۱۰ سال کی تصویب کرده و روچه حساب و کتابی؟؟؟
آخه دختری که ۲۰ سالگی ازدواجمیکنه و به خاطر همسر نظامیش هر ۴ سال تو یه استان سکونت داره بفرمایید باید چکار کنه؟؟؟!!!!