سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت:برداشت انبه از اردیبهشت آغاز و تا پایان تیر در سیستان و بلوچستان ادامه دارد
اردشیر شهرکی، افزود: انبه در سطح هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه استان کشت میشود که هزار هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.
وی ادامه داد: پیشبینی میشود در پایان فصل برداشت حدود ۱۴ هزار تن انبه در سیستان و بلوچستان تولید و روانه بازار مصرف شود.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه شهرستانهای سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در این استان محسوب میشود گفت: ۹۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت میشود.
وی تاکید کرد: انبه میوه گرمسیریست و سرشار از ویتامین های A،B و C، کربوهیدرات ها، اسیدهای چرب، پروتئین ها ، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.