معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان وجود تعداد زیاد قاری و حافظ قرآن در استان را نشانه سابقه و علاقه جوانان این استان به قرآن دانست.

معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: برگزاری رقابت‌های قرآنی تاثیر بسزایی در شکوفاهی استعداد‌های نوظهور، ایجاد روحیه خودباوری، امید و نشاط معنوی در خانواده‌ها دارد. 

عباس شهرکی روز جمعه  با اشاره به برگزاری بزرگترین رقابت قرآنی در استان اظهارکرد: سیستان و بلوچستان به باور همه قرآن دوستان، استانی قرآنی بوده و این برای استان یک افتخار بزرگی است.
وی بیان کرد: ما نمی‌توانیم به پیشرفت در رشته‌ای فکر کنیم مگر با برگزار رقابت؛ زیرا این روش معیاری برای سنجش توانایی افرادی هست که البته این سنجش منجر به رقابت و در نتیجه پیشرفت افراد شرکت کننده خواهد شد.
معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برگزاری رقابت قرآنی، مقدمات و ملزوماتی دارد افزود: حضور چندین داور در بخش‌های مختلف ابتدایی‌ترین چیزی است که بزرگترین رویداد قرآنی می‌طلبد.
وی به رقابت قرآنی به صورت حضوری و مجازی اشاره کرد و افزود: به طور قطع پراکندگی و پهناوری سیستان و بلوچستان بر هزینه‌های برگزاری رقابت قرآنی تاثیرگذار خواهد بود و راهکار‌هایی که می‌تواند در کاهش هزینه‌ها هم برای مجریان برگزاری رقابت و هم برای شرکت کنندگان تاثیر بگذارد برگزاری حداقل مراحل مقدماتی رقابت به صورت مجازی است.
شهرکی ادامه داد: اگر در نظر بگیریم که فردی از روستایی برای شرکت در رقابت به سمت شهر مراجعه کند قطعا هزینه آور خواهد بود، اما می‌تواند فایل صوتی خود را برای داوران ارسال کند.

وی با بیان اینکه برگزاری رقابت قرآنی به صورت مجازی در دسترس‌تر و کم هزینه‌تر است، یادآور شد: ما باید برای این منظور روش‌های امروزی را در خدمت بگیریم.
معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان ادامه داد: این اداره‌کل تجربه برگزاری رقابت قرآنی را به صورت مجازی دارد که مورد استقبال قرار گرفت به طوریکه برگزاری مرحله شهرستانی به صورت مجازی و در نهایت در مرحله پایانی حضور برگزیدگان را در مرحله استانی را خواهیم داشت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.