کارگاه تولید و آموزش سفالگری کپال و نیز کارگاه تذهیب و نگارگری زرند درفضایی به مساحت ۱۰۰مترمربع و با هزینه بالغ یک میلیارد ریال افتتاح شد.
محمد ایزدی معاون فرماندار زرند گفت: یکی از مهمترین درسهایی که خانواده باید به فرزندان آموزش دهد بحث مهارتهای زندگی و آموزش مهارت و هنر است.
معاون فرماندار زرند با قدردانی از همت خواهران عرب در ایجاد این کارگاه تولیدی و آموزشی گفت: نقش آفرینی جوانان نخبه در تحقق اقتصاد مقاومتی بر هیچکس پوشیده نیست و این کارگاه نمونهی بارزی از این نوع تلاشهای جامعهی جوان در شکوفایی اقتصاد کشور است.
محمد ایزدی با تمجید از حمایت والدین این دو خواهر هنرمند افزود: یکی از مهمترین درسهایی که خانوادهها باید در قالب مهارتهای زندگی به فرزندان خود آموزش دهند این نوع نگاهی است که یک خانواده همچون خانواده عرب، که از بازنشستگان فرهنگی نیز محسوب میشوند میباشد که فرزندان خود را در رشتههایی که علاقه دارند کمک کرده تا بتوانند با کسب هنر و مهارت، آتیه ایی روشن بسازند.
محمد اسلامی رئیس میراث فرهنگی هم گفت: هنر سفالگری ریشهای کهن در شهرستان زرند داشته و اوج هنرمندی زرندیها را در لابلای اسناد تاریخی میتوان در دوران صفویه پیدا کرد، جائی که کار هنرصنعتگران زرند به چین صادر میشد و این نکتهی بسیار مهمی است که هنر زرندیها چنان جاذبهای داشته اند .
رئیس میراث زرند با تمجید از نگاه خاص فرماندار زرند به مقولههای صنایع دستی و اشتغالزایی در این بخش که با کمترین میزان سرمایه گزاری شکل میگیرد از وجود ۷۲۰ کارگاه فعال شناسه دار صنایع دستی در جای جای شهرستان زرند خبر داد و گفت: به میمنتِ ایام مبارکِ دههی امامت و ولایت خوشحالیم که هفتصد و بیست و یکمین کارگاه صنایع دستی در شهر زرند نیز امروز به بهره برداری رسید.
فاطمه عرب هم گفت: تحصیلاتم در رشتهی ریاضی و فیزیک بود و در دانشگاه هم با علاقهای که داشتم به تحصیل در رشته صنایعدستی پرداختم و همزمان با تحصیل، اقدام به تولید و فروش این مصنوعات میکردم و بحمدالله توانستم از همین طریق پس اندازی داشته باشم که بلافاصله پس از اتمام دانشگاه، با کمک پدر و مادرم و همکاری دیگر خواهرم که او نیز از هنرمندان رشته تذهیب، نگارگری، و هنر نقاشیهای اصیل ایرانی میباشد توانستیم این فضا را مهیا کنیم و قطعا امکان ارائهی آموزش هم وجود دارد و برای توسعهی کار خود که میتواند زمینه اشتغال ثابت برای چند نفر را فراهم کند.
وی افزود: نیاز به تسهیلات داریم که در همین رابطه هم پروندهای در اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایعدستی زرند تشکیل شده و انشاالله با حمایتی که صورت میگیرد بتوانیم بار دیگر، هنر سفالگری را بلندآوازه نمائیم