عبدالواحد رحیمی اظهار داشت: راه اندازی موسسه خیریه از سال ۱۳۹۹ در بیمارستان شهداء لردگان آغاز شدو هم اکنون این موسسات در بیمارستانهای آیت الله کاشانی (ره) و بیمارستان هاجر (س) شهرکرد، سیدالشهداء (ع) فارسان، سینا جونقان، امام رضا (ع) اردل، امام جواد (ع) ناغان، شهید ارجمند مالخلیفه و امام سجاد (ع) کوهرنگ دایر است.
رحیمی هدف از راه اندازی این موسسات را ساماندهی مشارکتهای مردمی برای حمایت از بیماران، ساخت، تجهیز و بازسازی و توسعه بیمارستانها و هماهنگی خیرین برای توسعه حوزه سلامت عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه طی دو سال گذشته راه اندازی موسسات خیریه در بیمارستانها در اولویت قرار داشت و برای جذب منابع مالی برنامه ریزی نشده بود افزود: تاکنون ۲ میلیارد و ۲۳۶ میلیون تومان با مشارکت خیرین از طریق این موسسات جذب شده است.
رحیمی ادامه داد: این مبلغ برای خرید دستگاه و تجهیزات، تجهیز پد هوایی بیمارستان شهداء لردگان، حمایتهای مالی برای درمان بیماران سرطانی یا دیالیزی، خرید بستههای معیشتی و نوسازی بخش مردان بیمارستان سیدالشهداء (ع) فارسان هرینه شده است.
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: با راه اندازی موسسات خیریه در بیمارستانهای دولتی استان، یک برنامه عملیاتی یکساله از سوی دانشگاه علوم پرشکی شهرکرد در جهت افزایش میزان مشارکت تدوین شده است.
وی افزود: این برنامه علملیاتی در قالب فعالیتهای تبلیغاتی و اجرایی با معرفی و افزایش آگاهی مردم نسبت به فعالیت موسسات، شناسایی ظرفیت شرکت ها، بنگاههای اقتصاد و افراد خیر بابضاعت مالی مناسب در شهرستانها از تیرماه جاری اجرا میشود.
به گفته رحیمی: دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به لحاظ راه اندازی موسسات خیریه در بیمارستانهای دولتی، بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور قرار گرفته است.