ژاپن با وجود مقاومت شدید پکن و برخی مخالفان محلی، موافقت ناظر هستهای سازمان ملل را برای رهاسازی آب رادیواکتیو تصفیه شده از نیروگاه فوکوشیما که در اثر سونامی ویران شده در اقیانوس را به دست آورد.
به گزارش راشاتودی، آژانس بینالمللی انرژی اتمی (IAEA) پس از بررسی دو ساله اعلام کرد که برنامههای ژاپن با استانداردهای ایمنی بینالمللی مطابقت دارد و تأثیر رادیولوژیکی ناچیزی بر مردم و محیطزیست خواهد داشت.
رافائل گروسی، رئیس آژانس بینالمللی انرژی اتمی، به فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن گفت: تاریخ مشخصی برای شروع پمپاژ وجود ندارد، اما انتظار میرود انجام کامل این فرایند حتی تا ۴۰ سال آینده به طول بینجامد.
کارگروه جزایر اقیانوسیه روز ۱۸ ژانویه (۲۸ دی) اعلام کرد کشورهای این منطقه، «ژاپن» را به تاخیر در رها کردن آبهای راکتور اتمی تخریب شده فوکوشیما از ترس آلوده شدن آبزیان ترغیب کردند.
دولت ژاپن پیشتر اعلام کرده بود که احتمال دارد آبهای راکتور هستهای تخریب شده فوکوشیما حدود بهار و تابستان سال جاری میلادی به درون آبهای اقیانوس ریخته شود.
این اظهارات منجر به افزایش نگرانیها در میان کشورهای منطقه اقیانوسیه شده است که همچنان با میراث آزمایشهای اتمی دههها پیش دست و پنجه نرم میکنند.
قانون برای کشورهای ضعیفه ،همش چرته توی این کره خاکی فقط باید قوی شد.
از این به بعدم باید بیشتر از اینها از این موجودات عجیب ببینیم و همچنین مردمی که از ماهی استفاده میکنند فرزندان ناقص الخلقه بینشون زیاد میشه!
اشتباه ژاپن را درگیر همه جهان میکند
آژانس و مسولانی احمقند و گاگول و ضد انسانی