هادی طباطبایی رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی در دومین جلسه رسمی ستاد انتخابات خراسان رضوی گفت: ۱۴ مدیر در سطح استان، شامل اعضای شورای شهر، شهردار و رؤسای ادارات تا تاریخ ۲۵ خرداد و آخرین مهلت استعفا برای حضور در عرصه رقابتهای انتخاباتی انصراف خود را به ثبت رساندند.
او افزود: تاکنون یک نفر از این تعداد استعفا خود را پس گرفت و به کار خود بازگشت و این آمار نیز ممکن است باز هم تغییر کند.
رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی همچنین با اشاره به موضوعات مطرح شده در این نشست ادامه داد: براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی، فرایند اخذ رأی در یک هشتم حوزههای انتخاباتی باید به صورت الکترونیک باشد ولی تاکنون این مصوبه، ابلاغ نشده است.
طباطبایی بیان کرد: بخشی از فرایند انتخابات مانند تشخیص هویت که دارای اهمیت بسیاری است، به صورت الکترونیکی مورد بررسی قرار میگیرد و برای این موضوع نیز آمادگی بسیاری در استان وجود دارد.
او با اشاره به برگزاری انتخابات الکترونیک در دوره قبلی انتخابات تصریح کرد: با توجه به گزارشهای موجود و تجربه به دست آمده، پیشنهاداتی برای بهتر برگزار شدن این دوره از انتخابات مطرح شد، تا به وزارت کشور اعلام شود.
رئیس ستاد انتخابات خراسان رضوی در خصوص برآورد تعداد و مکان شعب در سطح استان تاکید کرد: انتخاب و تعداد شعبههای اخذ رأی توسط اعضای هیأت اجرایی که از معتمدان هستند، مشخص میشود و این ستاد دخالتی در این موضوع آن ندارد.
طباطبایی اظهار کرد: بر اساس آئین نامه فرمانداران مکلف هستند تا ۳۰ نفر از معتمدان محلی همچون، روحانیان، جانبازان، خانواده ایثارگران و اقشار مختلف مردم را انتخاب و به هیأت نظارت معرفی کنند و پس از تأیید آنان بتوانند ۹ نفر از اا نفر هیأت اجرایی را از میان خود مشخص کنند.
او افزود: بر اساس برآوردها تعداد چهار هزار و ۷۰۰ شعبه در سطح استان برای اخذ رأی مورد نیاز است که جمع بندی آن بعد از شکل گیری هیأت اجرایی انتخابات استان، اطلاع رسانی خواهد شد.
گفتنی است؛ دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری یازدهم اسفند امسال برگزار خواهد شد.