سرپرست فرمانداری دشتیاری با اشاره به ظرفیت‌های شیلاتی این شهرستان گفت: سالانه ۲۹۰ میلیون قوطی کنسروی در این شهرستان تولید می‌شود و بیش از ۳۰۰ نفر در کارخانه‌های تَن ماهی مشغول بکار هستند.

محمدعلی رأفت   اظهارکرد: کارخانه‌های تن ماهی شهر نگور، بریس و پسابندر از ظرفیت مهم تولید کنسرو تن ماهی هستند و محصولات تولیدی را به سراسر نقاط کشور توزیع می‌کنند.

وی افزود: همچنین محصول این کارخانه به کشورهای همسایه از جمله عراق، سوریه، عمان، قطر، امارات و روسیه نیز صادر می شود.

سرپرست فرمانداری دشتیاری بیان کرد: کنسروسازی در حالی یک صنعت استراتژیک در کشور به شمار می‌رود که باعث ‏جلوگیری از ضایع شدن محصولات کشاورزی می‌شود.‏

وی با اشاره به اینکه توجه به تنوع محصولات کشاورزی، دامپروری و شیلات یکی از مهمترین بخش‌های جذاب برای صاحبان سرمایه ‏‏‌می‌تواند حضور در صنایع تبدیلی مربوط به این تولیدات به‌ ویژه در صنعت کنسروسازی باشد، خاطرنشان کرد: اما مهمترین نکته ‏در این سرمایه‌گذاری چرخه تامین مواد اولیه و دستیابی به بازارهای هدف قابل اعتماد و تضمین فروش محصولات ‏تولیدی است.‎

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان به دلیل برخورداری از ۳۲۰ کیلومتر مرز آبی همواره به عنوان قطب اصلی ‏فعالیت‌های آبزی ‌پروری و صیادی شناخته می ‌شود و سواحل مَکُران از گواتر تا کنارک ‏و زرآباد دارای مرز آبی اقیانوسی هست که این خصوصیات و ویژگی‌های کم نظیر به ویژه به ‏لحاظ شرایط اقلیمی، وجود دریای عمان، نوار ساحلی و همچنین گونه‌های آبزی با ارزش تجاری بالا در آب‌های ‏منطقه است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.