مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در نخستین اجتماع بزرگ نوه های شهدای استان البرز که در تالار شهیدان نژاد کرج برگزار شد، گفت: فرزندان با نوه های شهدا تفاوتی دارند که فرزند شهید در نوجوانی تنها پشتوانه زندگی خود را از دست داد و با تلاش و کوشش خود روی پای خود ایستاد و امروز باعث افتخار در جامعه شده است.
او افزود: ولی نوه شهدا با توجه به اینکه فرزند شهید را به عنوان والدین در کنار خود دارد می تواند موفق تر از فرزندان شهدا سیره و روش و منش شهدا را در جامعه ترویج دهد و برای این سرزمین از این ایده و انرژی و اعتقادات به اصل و موضوع شهادت نه برای جنگ و دفاع سرزمینی بلکه برای اخلاقیات و انسانیت و خوب زیستن در جامعه و برای اینکه در جامعه با یک توسعه انسانی بسیار بالا زندگی کنیم استفاده کند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران البرز گفت: این امر تحقق نمی شود مگر به وسیله کسانی که از نسل شهدا هستند و علاقمند به مسیر آن ها هستند.
رستمیان افزود: اجرای این مراسم و گردهم آوردن نوه های شهدا یک حرکت آغازین برای یک اقدام بزرگ فرهنگی است که امیدواریم در آینده توسعه یابد و منشاء یک تحول و حرکت باشد.
او با اشاره به اینکه امروز ۲۴ ذی الحجه و روز مباهله بوده است، یادآور شد: روز مباهله روزی بود که پیامبر اکرم (ص) برای ترویج دین اسلام و مقابله با یهود دست نوه های خود امام حسن (ع) و امام حسین (ع) را گرفت و به میان قوم آن ها رفت.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران البرز با بیان اینکه شهدایی که امروز نوه هایشان در این محفل حضور دارند در زمان شهادت جوانانی بودند که در قرب الی الله به سر می برند، گفت: گردهمایی نوه های شهدا به دلیل اینکه اکنون در جامعه ما فاصله بین نسلی و فاصله فکر و اندیشه به دلیل استفاده از تکنولوژی و ابزار روز ایجاد شده، بسیار تاثیرگذار است در عین حالی که این فاصله ها در حوزه ایثار و مجاهدت وشهادت ایجاد نخواهد شد.
رستمیان گفت: شهدا کسانی بودند که در مقطعی از زمان تشخیص دادند و در عنفوان نوجوانی و جوانی و در دورانی که دوران غرور و توانمندی شان بود تمام داشته ها و انرژی خود را گذاشته و از آن ها برای یک اتفاق و یک جریان فرهنگی نشات گرفته از جریان عاشورا در برابر دشمنانی که می خواستند اهدافی را که داشتند به آن برسند که اگر می رسیدند ما امروز در این جایگاه نبودیم رفتند و جان خود را فدا کردند.
او ادامه داد: اکنون نیز فرزندان شهدا نشستند و بر آنچه که در اذهان و فکر نوه های شهدا هستند تفکر کردند تا حرکتی را آغاز کنند تا نوه های شهدا با سیره، روش، مرام و سملک شهدا آشنا شوند که اقدامی بسیار با ارزش است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران البرز با بیان اینکه برگزاری این گردهمایی باهمت موسسه فرهنگی شهید منصوری و فرزند شهید منصوری برگزار شده است، گفت: نوجوانان دهه ۹۰ دریافت ذهنی شان از اطلاعات متعددی است که پردازش آن ها برایشان سخت است زیرا متناسب با سن عقلی شان نیست زیرا یک کودک ۱۰ ساله دسترسی به اطلاعاتی دارد که روزانه از تمام سیستم ها و امکاناتی و از هر پلتفرمی وارد می شود که پردازش آن برایشان سخت است و قابل هضم نیست.
رستمیان افزود: اگر این ذهنیت و تفکر در مسیر خوبی و زیبایی های برگرفته از وجود شهیدان و برگرفته از سیره و سلوک و جوانمردی شهیدان است در دسترس این نوجوان قرار بگیرد به او برای پردازش اطلاعات به درستی کمک می کند.
او گفت: در بنیاد شهید هم برنامه ریزی اینچنینی برای برگزاری اینگونه برنامه ها انجام شود و از ظرفیت نوه های شهدا استفاده شود تا رسالت شهدا را انجام دهند و این مسیر مغفول نماند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران البرز گفت: شهدا افرادی زمینی بودند و متفاوت با دیگر انسان ها نبودند ولی شناختشان از اعتقاداتی که داشتند آن ها را در این مسیر قرار دارد و افتخارات این ایران برای نوجوانان را خلق کردند.
رستمیان افزود: اکنون کشور در جایی قرار گرفته که در ۵۰۰ سال اخیر همیشه هدفی برای هجمه دشمنان بوده که نیاز به روحیه مجاهدت و ایثار داشته و دردوران انقلاب در وجود جوانانی تبلور یافت که دنیا را به چالش کشیدند در مقابل تمام ابزاری که در اختیار دیگران بود با اعتقاد و ایمان و شناخت خودشان برگی در تاریخ را رقم زدند که قرن ها در این کشور به عنوان یک سرمایه و افتخار خواهد ماند.
او ادامه داد: شهدا ذهنیتی که از عهدنامه های گذشته در از دست دادن عرصه های سرزمینی داشتیم را پاک می کند و در برابر زیادی خواهی مستکبرانی که به دنبال دسترسی به ثروت های کشورهای جهان سومی را داشتند ایستادند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران البرز گفت: هر جوانی را که از دست دادیم ارزش وجودی بالایی در برابر خواسته های غربی ها بود و اگر این حرکت ها مدیریت نشود و با استراتژی هدفدار در یک زمان مشخص و با نقش دادن به این عزیزان مدیریت نشود شاید در گذر زمان خروجی نداشته باشد.