افت ۲ نمره‌ای معدل دوازدهمی‌ها در امتحانات نهایی

به گفته معاون حقوقی و پارلمانی وزیر آموزش و پرورش، امتحانات نهایی پایه دوازدهم در سال جاری در حد کنکور برگزار شده است.

قاسم احمدی لاشکی، معاون حقوقی و پارلمانی وزیر آموزش و پرورش گفت: در امتحانات نهایی پایه دوازدهم امسال شاید ۲ نمره معدل دانش آموزان پایین آمده است چراکه امتحانات را به صورت کنکور برگزار کردیم و علت این امر آن است که شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب کرد تاثیر نمره این امتحانات در کنکور ۴۰ درصد و به صورت قطعی باشد.

معاون حقوقی و پارلمانی وزیر آموزش و پرورش، با بیان اینکه ۴۸ هزار معلم در ماه گذشته ۲۳ میلیون ورقه امتحانی را به صورت الکترونیکی تصحیح کردند و این کار سنگینی است، افزود: این امر در حالی انجام شد که حقوق مربوط به تصحیح اوراق سال قبل را، ماه اخیر پرداخت کرده بودیم.

لاشکی در بخش دیگر سخنان خود به بیان آمار‌هایی در خصوص کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش پرداخت و توضیح داد: از سال ۱۲۹۷ که آموزش و پرورش کشور رسما آغاز شد، یکی از دغدغه‌های بزرگ کشور در نظام تعلیم و تربیت بحث نیروی انسانی بوده است. ما یقینا دچار کمبود نیروی انسانی هستیم. حدود ۱۶ میلیون و ۲۰۰ هزار دانش آموز داریم و بر این اساس باید بدانیم به چه تعداد نیروی انسانی نیاز داریم. این انتظار را از سازمان اداری و استخدامی داریم که نیروی انسانی در آموزش و پرورش را متفاوت از سایر حوزه‌ها ببیند.

به گفته وی در حال حاضر ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دانش آموز در مدارس غیر دولتی، ۴۰۵ هزار دانش آموز در مدارس شاهد، ۱۲۵ هزار دانش آموز در مدارس سمپاد، یک میلیون و ۱۰۰ هزار دانش آموز در مدارس هیات امنایی و حدود ۴۸ هزار دانش آموز در مدارس "سما" مشغول به تحصیل هستند و به طور کلی ۲۳ نوع مدرسه در کشور داریم.

دچار چالش نیروی انسانی هستیم

معاون حقوقی و پارلمانی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در سال‌های ۱۳۷۷ و ۱۳۸۸ با حدود ۱۸ میلیون و ۱۲۱ هزار دانش آموز بالاترین آمار دانش آموز را داشتیم، ادامه داد: اینکه، چون آمار دانش آموز ما کم شده است، نیروی انسانی را کم کنیم درست نیست؛ چراکه وزارت آموزش و پرورش قابل قیاس با سایر دستگا‌ها نیست. دچار چالش نیروی انسانی هستیم و امیدواریم امسال برای اول مهر دغدغه نداشته باشیم؛ هرچند برای رویه تامین کسری نیرو برنامه کوتاه مدت و بلند مدت داریم.

سال گذشته ۱۷۸ کلاس بالای ۵۰ دانش آموز داشتیم

لاشکی در بخش دیگر سخنان خود توضیح داد: شاید ۲۰۰ مدرسه داریم که یک دانش آموز دارند، بیش از ۵۰۰۰ کلاس درس داریم که با کمتر از پنج دانش آموز اداره می‌شوند. سال گذشته ۱۷۸ کلاس بالای ۵۰ دانش آموز داشتیم و بیش از ۱۷ هزار کلاس درس با بالای ۴۰ دانش آموز داریم. البته دولت در برنامه هفتم به این مساله اشاره کرده است و امیدواریم مجلس عدد این امر را اصلاح کند.

وی در بخش دیگر سخنان خود درباره آخرین آمار مربوط به حقوق اردیبشهت ۱۴۰۲ حقوق بگیران آموزش و پرورش توضیح داد: طبق این آمار ۹۹۶ هزار و ۵۸۹ نفر کل پرسنل ما هستند. از این تعداد ۷۳۵ هزار و ۳۵۰ معلم داریم و حدود ۳۱ هزار و ۹۲۹ نیرو اداری داریم و باقی تعداد نیز در گروه‌های دیگر جای می‌گیرند. آمار نیروی اداری شامل مربی پرورش، مشاور و معلم‌هایی که حالت اشتغال جانبازان دارند نیز می‌شود. ما ۹۵۰ نفر حالت اشتغال جانبازان داریم. تعداد مرخصی بدون حقوق رسمی ما ۲۷۹۸ است، تعداد مرخصی زایمان ما در این ماه، ۷۸۰۵ است و تعداد افراد از کارافتاده و فوتی ما در این ماه ۲۵۵۴ است.

اجبار به تدریس مدیر و ناظم مدرسه به علت محدودیت نیروی انسانی

معاون حقوقی و پارلمانی وزیر آموزش و پرورش، یادآور شد: سال گذشته به مدیران مدارس گفتیم باید شش ساعت در کلاس‌ها درس دهند و به ناظم‌ها هم تدریس در کلاس دادیم. فعلا ناچاریم چراکه محدودیت نیروی انسانی داریم و تا زمانی که به رقم عادی برسیم همکاری این عزیزان را نیاز داریم. در دوره ابتدایی معلم باید ۲۵ ساعت آموزش دهد، اما ۲۴ ساعت آن برای معلم منظور می‌شود. اگر سابقه معلم بالای ۲۰ سال باشد، ۲۰ ساعت باید اموزش دهند، اما اگر سابقه معلم زیر ۲۰ سال باشد باید ۲۴ ساعت درس دهد.

لاشکی با تاکید بر اینکه به صورت قطعی کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش وجود دارد، در خصوص حواشی پیش آمده پیرامون حرف وزیر آموزش و پرورش مبنی بر لزوم ارتقا سن بازنشستگی معلمان به ۵۰ سالگی، توضیح داد: فصل الخطاب ما باید قانون باشد. قبل‌تر دوره تعهد دبیری که یک نفر در دانشگاه فرهنگیان شروع به کار می‌کرد ۲۳ سالگی بود، بعد ۲۴ سالگی مصوب شد قانون می‌گوید اگر کسی ۲۴ سالگی وارد آموزش و پرورش شد باید ۳۰ سال خدمت کند و ۵۴ سالگی بازنشسته شود. ما قانون را می‌پذیریم.

وی با اشاره به شرط جذب نیروی با حداکثر سن ۴۰ سال در آزمون استخدامی امسال وزارت آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: منصفانه نیست به نیرو‌های خرید خدمات آموزشی، حق التدریسی‌ها، نیرو‌های پیش دبستانی و نهضتی که ۱۰ الی ۱۵ سال جوانی خود را گذاشتند و با ما همکاری کردند بگوییم سن شما رفته است بالا و استخدام نمی‌شوید. به همین خاطر امسال در آزمون رسمی حداکثر سن را ۴۰ سال نوشتند. همچنین بر اساس قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به ازای تاهل داوطلبان یک سال اضافه شد و به ازای داشتن هر فرزند یک سال اضافه شده است.

نیاز به جذب نیرو در تکمیل ظرفیت

معاون حقوقی و پارلمانی وزیر آموزش و پرورش، افزود: امسال ردیف جذب ما برای آموزگار ابتدایی ۲۸ هزار و ۱۹۷ نفر بود که در مرحله مصاحبه هستند. ۲۲ هزار و ۱۸۴ ردیف نیز برای دوره دبیری به ما دادند و ۱۱ هزار ردیف نیز برای مربی پرورشی دادند. اما آیا برای مثال همه ۲۸ هزار و ۱۹۷ نفر جذب می‌شوند؟. حداقل ۸ هزار ردیف جذب نمی‌شوند. ایراد آن در دو چیز است. ما دو قانون برای جذب داریم که یکی از آن را مجلس نوشته است که طبق آن باید بومی گزینی کنیم. یک مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی هم داریم که طبق آن باید این امر را استانی برگزار کنیم. اگر استانی برگزار کنیم نمرات عالی تری جذب می‌شوند. از سازمان اداری و استخدامی انتظار داریم که برایمان تکمیل ظرفیت بگذارند. در جذب از طریق ماده ۲۸ نیز باید دنبال تعهد کامل ۴ ساله باشیم چراکه دوره یک ساله که ما همان را شش ماهه نیز برگزار می‌کنیم؛ جواب مشکل ما نیست.

لاشکی در بخش دیگر سخنان خود توضیح داد: سال قبل در المپیاد جهانی برای اولین بار آموزش و پرورش ۲۰ مدال طلا آورد. سال قبل مدرسه علامه حلی در المپیاد نجوم ۱۰ دانش آموز از کشور فرستاد که ۹ طلا و یک نقره آورد. از بین آن مدالها، ۵ یا ۴ مدال طلا و یک نقره را از مدرسه علامه حلی یک داریم. 

آموزش و پرورش مجموعا ۱۱۸ هزار میلیارد تومان طلبکار است

معاون حقوقی و پارلمانی وزیر آموزش و پرورش، با بیان اینکه آموزش و پرورش مجموعا ۱۱۸ هزار میلیارد تومان طلبکار است، توضیح داد: بخشی از این طلب به معلمان ما مربوط می‌شود، بخشی به قرارداد‌ها و بخشی به املاک ما مربوط می‌شود. یک دهم این طلب ۱۱۸ هزار میلیاردی مربوط به پرسنل و نیرو‌های اداری ما است. چرا هر روز یک عده‌ای می‌آیند در جلوی درب وزارت آموزش و پرورش؟، حق دارند، می‌گویند ما نیرو‌هایی هستیم که خارج از کشور برایتان درس دادیم، زندگی اینجا را فروختیم و رفتیم آنجا درس دادیم، اما ما پول نداریم به آن‌ها دهیم.

سال گذشته ۹.۹۶ درصد از کمبود‌های نیروی انسانی خود را از طریق خرید خدمات آموزشی پر کردیم

 وی با تاکید بر اینکه آمار‌هایی که بیان می‌کند دقیق است، ادامه داد: سال گذشته ۹.۹۶ درصد از کمبود‌های نیروی انسانی خود را از طریق خرید خدمات آموزشی پر کردیم. ۳.۳۶ درصد از کمبود خود را با سرباز معلم پر کردیم، ۷.۲۶ درصد از کمبود خود را از طریق نیرو‌های به کارگیری دانشجویی پر کردیم که مربوط به سال ۱۳۹۸ بودند و کار آن‌ها باید ۴ سال تمام می‌شد، اما ۳ ساله تمام شد و آقای نوری گفته بودند به هر روشی میدانید این کار را انجام دهید تا کلاس درس خالی نباشد. همچنین ۹.۹۲ درصد از کمبود خود را از طریق تدریس موظف عوامل اجرایی مدارس پر کردیم. از سوی دیگر حق التدریسی‌های شاغل و بازنشسته به کمک ما آمدند و ۴۷.۶۷ درصد از کمبود خود را با این نیرو‌ها پر کردیم. وقتی شرایط اینگونه باشد کیفیت پایین می‌آید.

کمبود ۴۷ هزار نفری نیرو‌های خدماتی در مدارس

لاشکی با اشاره به کمبود نیروی خدماتی در مدارس، عنوان کرد: نیروی خدماتی باید با حقوق ۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان زندگی خود را بچرخاند. کمبود ما در حوزه نیرو‌های خدماتی حدود ۴۷ هزار نفر است که شامل سرایدار، نیرو‌های خدماتی، آشپز، کمک آشپز و راننده می‌شود. در لایحه برنامه هفتم نیز به موضوع به کارگیری نیروی جدید از طریق خرید خدمات اشاره شده است.

معاون حقوقی و پارلمانی وزیر آموزش و پرورش، معتقد است: در هیچ نظام آموزشی کیفیت نظام تحصیلی از کیفیت معلمان بالاتر و فراتر نخواهد رفت. باید روی کیفی سازی کار کنیم. کیفی سازی شروع شده است ۲۲ فروردین امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی سیاست‌ها و ضوابط کیفیت بخشی به دانشگاه فرهنگیان را در ۹ ماده تصویب کرد. کار‌های خوبی انجام شد که باید بر آن منوال از دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانشگاه فرهنگیان نیرو جذب کنیم.

وی در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه آموزش و پرورش در حال حاضر در خصوص نیروی انسانی با مشکل مواجه است، افزود: برآورد ما به نسبت سال گذشته یعنی سال ۱۴۰۲_۱۴۰۱ آیت است که امسال به ما ۴۶۲ هزار دانش آموز اضافه خواهد شد. برآورد ما این است که امسال ۹۴۵۲ کلاس باید اضافه کنیم. پس به تعدادی معلم جدید هم نیاز داریم و کمبود نیروی انسانی داریم. انشالله بتوانیم به گونه‌ای برنامه ریزی کنیم که دغدغه نداشته باشیم. اولویت ما این است که کلاس‌هایمان معلم داشته باشند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۴ ۲۵ تير ۱۴۰۲
خود اموزش پرورش میگه سوالات در حد کنکور بوده بعد یکی رفته کلاس کلی پول دااده حالا میگه نظام قدیم بودم الان اومودم نمراتم نوزده وبیست شده که چی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۷ ۲۵ تير ۱۴۰۲
سلام درکشورعراق قیمت بنزین 50هزارتومان است وبه کارگر 100میلیون میدهند و اینکه درکشور عربستان ماهی 9میلیون یارانه میدهندواینکه برای افراد بی خانمان در بیابان ها کانکس 20متری نصب کردن .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۳ ۲۴ تير ۱۴۰۲
شاگرد مدرسه ها به جای درس خواندن، رفتن دنبال سیاسی بازی. خوب چه انتظاری دارن؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۱ ۲۴ تير ۱۴۰۲
چرا مدیران مدارس در این اوضاعی که نیاز به صرفه جویی انرژی است، بی خودی در مدارس حضور دارند و معلمینشان را به مدرسه می کشانند. از فناوری استفاده کنند.
منطقه17شهرتهران
Iran (Islamic Republic of)
دبیری از آموزش و پرورش
۱۹:۵۲ ۲۴ تير ۱۴۰۲
اولاً ۵۰۰۰ تومان کمتر می دهند. ثانیا اگر هر دبیر به تعداد دانش آموزان خود تصحیح نماید مشکلی بوجود نمی آید ثالثا اگر اختلاف دو مصحح بیش از یک نمره شود توسط هوش مصنوعی نمره خارج از نرم حذف شود.رابعا چرا خود تحقیری؟ به تعداد دانش آموزان خودت برگه تصحیح کن تا ..... نشود. حقیر در سال ۳۰ خدمتم به تعداد دو برابر دانش آموزانم برگه تصحیح کردم. خامسا همکاران عزیز در حوزه تصحیح هر کدام حدود ۴۸۰ برگ تصحیح کردند آیا این تعداد دانش آموز دوازدهم داشته اند؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۷ ۲۴ تير ۱۴۰۲
دو نمره نه بابا خیلی بیشتر از این حرفاست دختر من با نمرات بالای نوزده ترم پیش الان بالاترین نمرش پانزده است با این که خیلی خونده بود خیلی سخت تصحیح شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۱ ۲۴ تير ۱۴۰۲
دختر شما احیانا نمره مفت میگرفته و من خودم بعد ۸سال آمدم کنکور بدم و ۴امتحان ترمیم زدم نمراتم اینا شدن ادبیات ۱۹.۲۵ و فیزیک ۱۹.۵ وزبان ۱۸.۷۵ و دینی ۱۸.۵ درسته سخت بود ولی درسای ما نطام قدیم ها خیلی سختتر و حجیم تر از حالا بود و نطام جدیدا واقعا تنبل هستن و من دیپلمم مال سال ۹۳ بود و برا پیش دانشگاهی تازه معادل ۱۲ ام ترمیم زدم وچون از نمرات نهایی دیپلمم راضی بودم و واقعا حجم کتاباو سختی اون درمقابل نظام قدیم چیزی نیست و زمان ما بودین چی میگفتین ؟
Iran (Islamic Republic of)
دبیری از آموزش و پرورش ناحیه ۲ همدان
۱۳:۴۶ ۲۴ تير ۱۴۰۲
سلام و عرض ادب و احترام خدمت همکاران گرامی که هم در حوزه اجرا تمام تلاش خود را کردند و هم در حوزه تصحیح. البته مانند ایام کرونا باز هم در منزل با امکانات شخصی طی روزهای متمادی با سرعت افتضاح اینترنت و با هزینه شخصی کار دولتی انجام شد.

حال عده ای ناراحت از سوال استاندارد و تصحیح برگ در استانی دیگر آن هم با دخالت هوش مصنوعی که تا آنجایی که مقدور شد مانع اعمال نفوذ و .... را می گرفت، ناراحت شدند جای تعجب نیست. چرا که باید از یک جا کار شروع شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۱ ۲۴ تير ۱۴۰۲
هوش مصنوعی کجا بود
برگه ها اسکن شده و دبیر توی مانیتور تصحیح می کنه
و چون خسته کننده س دقت نمی کنه
برای تصحیح هر ورقه ۵هزار تومن یک سال بعد میدن
دبیر مجرب و با سواد تن به این کار نمیده
من خودم دیدن دبیر عربی برگه دینی تصحیح کرده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۵ ۲۴ تير ۱۴۰۲
اینجا معلوم شد که آموزش و پرورش دچار مشکل بزرگی است که مسئولین ما از رئیس جمهور بگیر تا پایین ترین مقام که معلم است دارای مشکل هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۸ ۲۴ تير ۱۴۰۲
بیچاره فرزندان ما که از همه طرف گرفتار شدند
زندگی دهه ۵۰ ، ۶۰ و ۷۰ نابود شد ، حالا نوبت دهه ۸۰ شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۵ ۲۴ تير ۱۴۰۲
یکی هم پیدا بشه به وضعیت نمرات تو دانشگاهها رسیدگی بکنه...
از وقتی ارزشیابی اساتید توسط دانشجو اومد وسط،
اساتید برای به دست آوردن امتیاز بالا به دانشجوها باج میدن...
من تو یکی از امتحانات مراقب بودم چند تا از دانشجوها برگه سفید دادن رفتم دیدم استاد بهشون 11 و 14 و 15.5 داده...
از یک گروه که من اونجام 90 درصد به بچه ها چه بنویسن چه ننویسن نمره قبولی میدن و سر جلسه امتحان هم اساتید اجازه میدن دانشجوها از روی گوشی موبایل تقلب کنن... من از سایر همکارام تو گروههای دیگه هم پرسیدم متاسفانه همه ی رشته ها تو دانشگاه ما که متاسفانه سراسری هم هست، همین وضعیته...
این فاجعه یعنی پرورش نیروهای دارای مدرک عالی بیسواد و مدعی که فردا پس فردا باید جونمون رو بذاریم در اختیارشون تا درمانمون کنن...
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۲:۴۴ ۲۴ تير ۱۴۰۲
سئوالات خیلی سخت بود بابا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۵ ۲۴ تير ۱۴۰۲
دروغه به خدا .میخوان با این خبر زمزمه همترازی نمرات رو بکننن و پشت کنکوری ودوازدهمی رو بندازن به جون هم و خودش هم این وسط صندلی های پر طرفدار رو بالا بکشن والله که اینا هدفشون از هم ترازی نمرات همینه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۷ ۲۴ تير ۱۴۰۲
دروغه انقد سخت آوردن که همه بچه ها از قبول شدن ناامیدبودن حداقل افت ۱۰ نمره بوده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۵ ۲۴ تير ۱۴۰۲
تاوقتی به معلم بها ندهید ومجبور باشد با دو یاسه شغله بودن زندگی کند کمبود معلم برطرف نخواهد شد وکیفیت آموزش روزبه روز تنزل پیدا کرده وخواهدکردمدارس چندگانه وطبقاتی بابد برچیده شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۵ ۲۴ تير ۱۴۰۲
واردات خودروی صفر و کارکرده زیر ۱۸۰۰cc کم مصرف ایمن،همچنین هیبریدی برقی، بدون تعرفه گمرکی و یا باتعرفه دو درصد برای همه مردم ایران آزاد کنید،در قبال فقط نصف پول نفتی که به کشورهای پیشرفته صادر می کنید خودرو وارد و بدون تعرفه به مردم بفروشید،کافیست به مدت یکسال این کار رو انجام بدید تا کمبود دومیلیون خودرو در کشور جبران شود و گرانی دههابرابری و انحصار و بی کیفیتی شکسته شود،قطعا کشورهای خارجی خواهان نفت از این طرح نفت در برابر خودرو و کالاهای ضروری استقبال خواهند کرد.
United Arab Emirates
ناشناس
۱۱:۱۸ ۲۴ تير ۱۴۰۲
دبیران متوسطه دوم استان قزوین خصوصا مناطق کوچک خیلی ضعیف اند عدالت آموزشی و نظارت بر کار دبیران نیست بچه های مردم بیسواد و با نمرات خیلی ضعیف بالا می آیند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۶ ۲۴ تير ۱۴۰۲
توی سیستم آموزشی باید یک اصلاح اساسی صورت بگیره الان با این وضعیت آموزشی یک مشت تحصیل کرده هیچی ندونو بیسواد تحویل جامعه میدین
Iran (Islamic Republic of)
استاد باشارماز
۱۰:۵۳ ۲۴ تير ۱۴۰۲
لطفاً تاثیر قطعی معدل را بردارید.
Iran (Islamic Republic of)
زارعی
۱۰:۰۱ ۲۴ تير ۱۴۰۲
چرا ای قدر جوانان مملکت رو اذیت می کنید 2 سال کرونا مدارس بسته بود و هیچ تدریس انجام نشد فقط مدارس غیر انتفاعی باز بود اون وقت سخت ترین امتحان رو برگزار کردید بیشتر بچه های مردم نمره تک گرفتن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۳ ۲۴ تير ۱۴۰۲
البته تصحیح اوراق به شکل افتضاحی و حتی دبیران غیر تخصصی انجام شد
معلمان مجرب تن به تصحیح ندادند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۶ ۲۴ تير ۱۴۰۲
البته ذلیل بمیرن کسانی که با گذاشتن این طرح هم باعث افت دانش آموزان شدن هم همه دبیران و... را خسته کردند
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۱۰:۵۰ ۲۴ تير ۱۴۰۲
ایشاله ذلیل بشن با این ورقه تصیح کردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۹ ۲۴ تير ۱۴۰۲
چشم آموزش پرورش روشن
United States of America
ناشناس
۰۹:۱۱ ۲۴ تير ۱۴۰۲
ببخشید ۱۰۵ سال پیش ۱۲۹۷ یعنی ۱۰۵ پیش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۱ ۲۴ تير ۱۴۰۲
اگه دو نمره کم شده یعنی جلوی تقلب گرفته شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۶ ۲۴ تير ۱۴۰۲
یعنی تمااام دانش آموزان تقلب میکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونی چقدر اعتراض به این روش بوده ؟؟؟؟؟؟ کسانی که واقعا درسخوان حسابی هستند و حسابی هم وقت برای درس و امتحان میذارن بهترین نتیجه رو کسب کنند اما نمرشون کم شده چرا ؟؟؟؟؟؟؟ آخه چراااا؟؟؟؟؟ خدا لعنت کنه باعث و بانی گذاشتن این طرح رو اگر برای جلوگیری از تقلبه چرا همش تقلب میکنن ؟؟ چرا حتی تو داشگاه ها هم تقلب هست ؟؟؟؟ امسال هم شنیده ها حاکی از آن هست که هم تو آزمون نهایی هم تو آزمون کنکور تقلب بوده فرااوان با این طرح مسخره همه رو دلزده میکنن از درس و دانشگاه و تحصیلات
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۰۵ ۲۵ تير ۱۴۰۲
از هر نفر که دونمره کم نشده کلی گفتند
United States of America
ناشناس
۰۹:۰۶ ۲۴ تير ۱۴۰۲
۱۲۹۷ یعنی ۱۰۳ سال پیش کار اموزش پرورش رسما اعاز شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۷ ۲۴ تير ۱۴۰۲
هنوز تو سال ۱۴۰۰ هستی ؟
United States of America
ناشناس
۰۹:۰۳ ۲۴ تير ۱۴۰۲
چرا افت ۲ نمره ای
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۸ ۲۴ تير ۱۴۰۲
عمو یادگار خوابی یا بیدار ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۲:۴۵ ۲۴ تير ۱۴۰۲
چون سوالات سخت دادن دانش آموزای بدبخت هرچی هم جواب دادن باز نمره کامل نگرفتن
آخرین اخبار