سعید محمدی،مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: از سال ۱۴۰۰ موضوع افزایش عرضه نان کامل در این استان را به عنوان راهبردی مهم در ارتقا سلامت مردم دنبال میکنیم و اکنون ۳۰ واحد نانوایی در قم این نوع نان را ارائه میکنند.
او ادامه داد:به منظور ارج نهادن به تلاش نانوایان فعال در عرصه تولید نان کامل بر اساس تفاهم نامهای که با آکادمی ملی نان منعقد کردیم، تعدادی از عرضه کنندگان نان کامل استان به نمایندگی از فعالان این حوزه در آکادمی ملی نان حاضر شده و در حضور مسئولان کشوری و استانی، هنر و مهارت خود را به نمایش خواهند گذاشت.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم با اشاره به ضرورت حمایت از فعالان نان کامل برای تشویق آنان و کمک به افزایش عرضه این محصول، افزود: در همین راستا، نانوایان نمونه استان در حوزه تولید نان کامل، نهم مردادماه سالجاری در محل آکادمی ملی نان واقع در استان تهران حاضر شده و در رسته نانهای سنگک، بربری، تافتون و لواش، به تولید نان خواهند پرداخت، در پایان نیز با اهدا گواهینامه و لوح تقدیر از خدمات ایشان تجلیل بهعمل خواهد آمد.
مدیرکل غله استان ادامه داد: شرکت نانوایان قمی در این رویداد به طور حتم موجب دیده شدن بیشتر تلاش فعالان عرصه تولید نان کامل استان و تقویت روحیه ایشان میشود؛ علاوه براین در حاشیه رویداد با انعقاد قرارداد همکاری در حوزه آموزش نانوایان، بسترهای لازم برای تقویت سطح مهارت فعالان این عرضه نیز فراهم خواهد شد.
گفتنی است تولید نان کامل (دارای سبوس بالا) به دلیل مزایایی که برای سلامتی دارد، به صورت جدی در کانون توجه مسئولان حوزه آرد و نان قم قرار گرفته و آنان تلاش کردند ضمن تشکیل قرارگاه نان کامل با گسترش نانواییهای عرضه کننده نان کامل و تشویق مردم به استفاده از این نوع نان، علاوه بر ارتقا سطح سلامت عمومی مردم، میزان شیوع بیماریهای گوارشی در استان را کاهش دهند.