محمدهادی ایمانیه در جلسه بررسی راهکارهای دفع آفات نباتی گفت: نسخهها باید به شکل الکترونیکی صادر شود و در این زمینه میتوان از تجربه دانشگاه علوم پزشکی شیراز استفاده کرد.
او ادامه داد: کارخانههای تولید کننده سموم کشاورزی باید با نظارت سازمان جهاد کشاورزی و سایر دستگاهها و نهادهای ذیربط نسبت به توزیع و فروش محصولات خود اقدام کنند.
استاندار فارس، امنیت غذایی مردم را خط قرمز تصمیم گیریها دانست و گفت: محصولات کشاورزی باید دارای شناسه شوند.
ایمانیه گفت: اسلام همواره بر طعام و غذای مردم تاکید داشته، اما اقدامات دستگاههای مسئول در حد این تاکیدات نبوده و ضرورت دارد که گامها و اقدامات پیشگیرانه به نفع مردم و سلامت آنها برداشته شود.
او ادامه داد: جهاد کشاورزی استان موظف است تا پایان امسال بخشی از ظرفیت مزارع هشت محصول اصلی را شناسهدار کند و کشاورزان نیز میتوانند به طور داوطلبانه برای شرکت در این طرح مشارکت کنند.
ایمانیه، ضمن تاکید بر لزوم تدوین بستههای حمایتی و تشویقی برای مشارکت کنندگان در این طرح گفت: با همکاری تمام دستگاههای اجرایی و استفاده از ظرفیت شهرداریها، فرمانداریها و رسانه ملی برای تولید کنندگان محصولات ارگانیک بستههای تشویقی تدوین و از آنها حمایت خواهد شد.
استاندار فارس، خواستار هم افزایی دستگاههای مسئول برای استفاده از تجهیزات در اختیار سازمانها شد و گفت: میکوشیم تا اعتبار مورد نیاز برای تامین تجهیزات آزمایشگاهی، و تکمیل تجهیزات موجود در آزمایشگاه مرجع غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با مشارکت ۵۰ درصدی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت جهاد کشاورزی تامین شود.