مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت: با توجه به گرم شدن هوا و احتمال شیوع بیماریهای دامی، رعایت بهداشت در زنجیره تولید تا مصرف گوشت قرمز ضروریست.
هادی بابایی، با بیان اینکه احتمال شیوع بیماریهای مشترک انسان و دام در گیلان بیشتر است و افزود: برای جلوگیری از احتمال ابتلا به بیماریهای مشترک انسان و دام، مصرف کنندگان باید هنگام پاک و خرد کردن گوشت قرمز از دستکش استفاده کنند.
وی همچنین به ورود گردشگران به گیلان اشاره و تصریح کرد: گردشگرانی که در مناطق ییلاقی حضور پیدا میکنند، از تماس مستقیم با کنهها و له کردن آنها خودداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی گیلان از مردم خواست تا گوشت قرمز را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و گوشتها را حداقل ۲۴ ساعت قبل از مصرف در یخچال نگهداری کنند.