عیسی زارع پور در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس به این سوال محمدرضا پورابراهیمی نماینده کرمان پاسخ داد که دلیل ضعف عملکرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمینههای عملیاتی از جمله توسعه ارتباطات و فناوری، توسعه بسترها و شبکههای مخابراتی، تأمین زیر ساختهای استفاده از اینترنت و نظارت بر عملکرد اپراتورها چیست؟
وی با بیان اینکه حوزه ماموریتی ما از کابلها و فیبرهای کشیده شده در اعماق خلیج همیشه فارس و دریای عمان تا حوزه فضایی است، گفت: دو ماه قبل برای اولین بار جزایر سه گانه ایرانی همیشه خلیج فارس با فیبر نوری به سرزمین مادری متصل شد. بیش از ۱۵۰ کیلومتر کابل کشی در زیر دریا صورت گرفت که الحمدلله سرعت دسترسی به اینترنت در این سه جزیره افزایش پیدا کرده و ارتباطات آنها پایدار شده است؛ این کار توسط شرکتهای ایرانی انجام شده است.
زارع پور با بیان اینکه در این مدت ۶۰۰ سایت نسل پنجم راه اندازی شده است، افزود: برای اولین بار رکورد ۶/۵ ترابیت در ثانیه برای ترافیک داخل ثبت شده که حاصل استفاده مردم از سکوهای داخلی در یک سال و نیم گذشته است. سازوکارهای مختلفی برای دور زدن دسترسی به سایتها و سرویسهایی پیش بینی شده که آمریکاییها تحریم کردند؛ بیش از صدهزار سایت و سرویس پرکاربرد را برای ایپیهای ایران ممنوع کردند که سازوکاری طراحی کرده که برنامه نویسان و نخبگان از این سرویسها بدون فیلترشکن استفاده کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه برای کاهش پینگ و تاخیر بازیهای رایانهای سرویس ویژهای برای گیمرها طراحی شده است، افزود: در حال حاضر پیام رسانهای داخلی مورد اقبال قرار گرفته اند به طوری که ماهیانه بیش از ۴۰ میلیون نفر از این پیام رسانها استفاده میکنند. تمام زیرساختهای آن را وزرات ارتباطات تامین و اتصال متقابل را راه اندازی کرده است.
وی ادامه داد: پیشرفت شبکه ملی اطلاعات از ۲۳ درصد ابتدای دولت سیزدهم به ۶۲ درصد رسیده است. خدمتی برای اینترنت سالم کودکان و نوجوانان راه اندازی شده است. همچنین شرکت ملی پست قریب به ۳۵۰ میلیون محصولات در اقصی نقاط جابه جا کرد و بیش از ۶۰۰ باجه جدید توسط پست بانک در روستاها راه اندازی شده است.
زارع پوز با بیان اینکه ۴۳۰۰ روستای جدید به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند، افزود: پنجره ملی خدمات دولت هوشمند راه اندازی شده که بیش از ۱۵ میلیون نفر کاربر فعال داره و بیش از سه هزار خدمت دولتی از طریق یک درگاه واحد ارائه میشود همچنین پروژه بزرگ فیبر نوری شروع شده و در ۱۰۰ شهر کار عملیاتی شروع شده و دنبال این هستیم ۸ میلیون کاربر تحت پوشش قرار گیرد که الان ۳/۵ میلیون خانوار هستند.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه سهم اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص ملی ۶/۴ به ۷ رسیده است، افزود: در حوزه فضایی نیز رکورد پرتاب فضایی زده شد که ۷ پرتاب در ۲۲ ماه گذشته داشتیم و برای اولین بار جمهوری اسلامی ایران به تصاویر ماهوارهای با دقت یک متر رنگی دسترسی پیدا کرد.
خودش رفته استرالیا برا تحصیل بعد اومد اینجا مردم خودمونو محدود میکنه و به ریش ما میخنده و دم از شبکه ملی میزنه ، خب اگر ارتباطات هم باید داخلی باشه خودت بیخود کردی رفتی خارج کشور
که سربلندی کشور خود را در اینترنت و سایبر و پیامرسان و موتورهای ملی و خودی و وطنی نمیتوانند ببینند
کور شوند آنانکه رشد و پیشرفت این کشور را نمیتوانند ببینند
چطور اروپا و آمریکا تحمل تیک تاک چینی را ندارند و تمام اطلاعات و ارتباطات دنیا را برای خود میخواهند
افسوس درس عبرت گیرندگان کمند
آنان همه چیز را برای خود میخواهند و نه دیگران حتی محدود کردن اینترنت و پیامرسانها را برای شهروندان خودشان درست و برای دیگران نادرست میدانند
سلطه و وابستگی یعنی همین
ایران به عنوان دومین کشور محدودترین اینترنت دنیا را دارد
واقعا گل کشتید این فرمون رو برید اول میشید و به عنوان قهرمان اینترنت بی کیفیت معرفی میشید در دنیا
آرزوی پیشرفتهای سریع و شتابان در صنعت ارتباطات و مخابرات همه جای کشورمان
اکنون نیز امیدواریم خبرگان و دهخداهایی در این کشور کار ساخت موتورهای ملی جستجو و مستقل از جهان و فارسی را برای همه ما همچون فردوسی بزرگ و دهخدای دلسوز فرهنگ و زبان فارسی به یادگار برای این کشور بگذارند
پیام رسان های داخلی محتوای ضعیفی دارن و اصلا قابل مقایسه با صفحات خارجی نیست!!!
ایران اسلامی عزیز ما هم باید کنترل فضای مجازی را پر دست داشته باشد و قانونمند باشد به گونه ایی که هر چهره و یا غیر چهره اجازه هر نوع غلط و مفتگویی و دروغ پراکنی را نداشته باشد
حالا مشخص شد که کشور باید از صفر تا صد مستقل باشه