آقای امین اسدی گفت: بنابر اعلام وزارت بهداشت ۲۸ نفر از هموطنان به تب کریمه کنگو مبتلا شدند.
او با بیان اینکه شیوع بیماری تب کریمه کنگو تا اواخر شهریور ادامه دارد، افزود: تب کریمه کنگو بیماری مشترک دام و انسان است که در صورت عدم رعابت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد.
اسدی ادامه داد: بیماری تب کریمه کنگو با رعایت اصول بهداشتی همچون حذف کنه ناقل بیماری از طریق سم پاشی و ضدعفونی کردن اماکن دامی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از کشتار دام در مکانهای غیرمجاز و معابر و خیابان ها، تهیه گوشت مورد نیاز از مراکز مجاز و نگه داری آن به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا ۴ درجه یخچال و پرهیز از خوردن جگر خام قابل کنترل است.
سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: ویروس در برابر حرارت حساس است؛ بنابراین با پخت گوشت به طور کامل از بین می رود. همچنین تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه ها و مراکز بسته بندی کار می کنند، در صورت ایجاد زخم در حین کشتار سریعا به مراکز بهداشتی درمان مراجعه کنند.