اکبر محمدی در کمیته برنامه ریزی شهرستان سروآباد اظهار کرد: با توجه به مزیتهای نسبی شهرستان سروآباد از جمله باغداری، شیلات، گردشگری و. هدایت اعتبارات عمرانی شهرستان به سوی ایجاد زیرساختهای لازم برای توسعه این مزیتهای نسبی میتواند گامی مهم در راستای دستیابی به توسعه پایدار سروآباد در سال جاری باشد.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کردستان افزود: در سال گذشته تمام اعتبارات تخصیصی به تفکیک هر شهرستان به فرمانداران ابلاغ شد.
محمدی افزود: این حق فرمانداران است که در جریان اعتبارات اختصاص یافته باشند و براساس آن برای اجرای پروژههای اولویتدار خود برنامهریزی کنند.
محمدی خاطرنشان کرد: باید اعتبارات هر شهرستان در همان شهرستان هزینه شود و به واسطه اطلاع دقیق فرمانداران از میزان تخصیصها، ۱۰۰ درصد اعتبارات در محل خود هزینه شده است.
رشد ۴۶ درصدی اعتبارات کردستان
سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کردستان از رشد ۴۶ درصدی اعتبارات استان نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: در مجموع از نظر درصد رشد اعتبارات سالجاری، استان در رتبه ۱۴ کشوری قرار گرفته است که نسبت به سال گذشته ۱۰ رتبه ارتقاء پیدا کرده است.
او عنوان کرد: امیدواریم با تخصیصهای مناسب در سالجاری شاهد تحول در تکمیل پروژههای نیمه تمام در سطح استان باشیم.
محمدی با اشاره به سیاستها و اولویتهای سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کردستان در سالجاری بیان کرد: سازمان امسال همسو با سیاستهای دولت در استان و با تاکید به اولویتبندی پروژههای نیمه تمام سعی دارد نسبت به اتمام پروژههای مهم و تاثیرگذار در زمینه توسعه استان و همچنین پروژههای با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد به صورت جدی اهتمام ورزد.
محمدی اضافه کرد: برنامهریزی برای اتمام پروژههای نیمهتمام باید اولویت مسئولان باشد، نباید با شروع پروژه جدید بار مالی مضاعف را متوجه دولت کنند.
او افزود: در صورت ضرورت تعریف پروژه جدید حداقل باید ۲۰ درصد از اعتبار مورد نیاز پروژه در سال اول تامین و سایر شرایط آئین نامه ماده ۲۳ قانون الحاق رعایت شود.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کردستان با اشاره به نامگذاری سالجاری با عنوان «رشد تولید، مهار تورم» از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: برنامهریزی در راستای تحقق شعار سال الزام و نیاز ضروری است و باید با تمام توان در راستای تحقق منویات معظم له گام برداریم.
محمدی با اشاره به اهمیت اعتبارات عمرانی، گفت: با توجه به مزیتهای نسبی شهرستان سروآباد از جمله باغداری، شیلات، گردشگری و ... لازم است اعتبارات عمرانی در راستای توسعه زیرساختهای این مزیتهای نسبی هدایت و برنامهریزی شود چرا که معتقدیم این امر زمینهساز دستیابی به توسعه پایدار شهرستان سروآباد است.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کردستان خواستار پیگیری مجدانه جذب اعتبارات ملی توسط تمام دستگاههای اجرایی از سازمانها و وزارتخانههای متبوع شد.