علی اکبر حسینی محراب، استاندار خوزستان گفت: شهرستان شوش به عنوان مرکز تعزیه ایران به شمار میرود و موجب افتخار است که در این شهرستان بار دیگر داستان کربلا برای آشنایی جوانان و نوجوانان به صورت سمعی و بصری روایت میشود.
استاندار خوزستان ضمن ابراز خرسندی از ایجاد پویایی در شهرها با کمکهای دولت و اختصاص مسئولیتهای اجتماعی به استان گفت: با کمکهای دولت و اختصاص مسئولیتهای اجتماعی و حق آلایندگی، روستاها و شهرستانهای استان به کارگاه بزرگ تبدیل شده اند امیدواریم که با این روند بتوانیم مشکلات شهرها را کاهش دهیم.
حسینی محراب با اشاره به وضعیت آب شرب در روستاها می گوید: آب شرب در بیشتر روستاها وصل شده است و پیمانکاران درحال کار هستند.
او در خصوص حرم مطهر دانیال نبی (ع) گفت: سازمان اوقاف و سایر دستگاههای فرهنگی باید در این زمینه تحول ویژهای ایجاد کنند تا جریان گردشگری در شهرستان شوش رونق پیدا کند و مردم با چهره مذهبی شهر آشنا شوند.
استاندار خوزستان ادامه داد: بیش از ۵٠٠ هکتار زمین توسط بخش خصوصی برای صنعت چوب آماده سازی شده است و از ابتدای کار آن کشت، نهالستان و برداشت صورت گرفته این حرکت میتواند در سراسر استان به ویژه در کانونهای ریزگرد شکل گیرد.
به گفته او همه فارغ التحصیلان کشاورزی باید در مناطقی که این زمینها قرار گرفتند در گروههای ۴ الی ۵ نفره کنار روستاییان حضور یابند و با کمک بانکها این زمینها را آماده کشت کنند.
استاندار خوزستان گفت: براساس تحقیقات برای هر ١٠ هزار هکتار زمین نیازمند یک کارخانه چوب هستیم تا چوب را تبدیل به mdf یا سایر محصولات کند و از این جهت کشور را از واردات بی نیاز کنیم.
حسینی محراب گفت: اگر این اتفاق در استان رخ دهد؛ ضمن کاهش ۴ الی ۵ درجهای هوا و جذب بارندگی شاهد ورود جمع کثیری از جوانان فعال استان به بازار کار خواهیم بود.