عادل مهری در نشست با نخبگان ایثارگر خراسانشمالی گفت: ۱۰ دکتر نخبه ایثارگر خراسانشمالی فعلا شناسایی شده اند تا عضو مرکز دانش پژوهان کشور شوند.
وی گفت: حمایت از فعالیتهای علمی و چاپ کتب در دستور کار قرار دارد، اما تقویت دانش آموزان با ظرفیت المپیاد اولویت و رویکرد نخست ما بود و در حال حاضر این دانش آموزان ثمره نظام هستند.
استاندار خراسان شمالی هم در این نشست گفت: در محورهای مختلف برای تسریع در امر توسعه، نخبگان، نسخههای عملیاتی و کارساز دارند و باید ارائه دهند و بارها تاکید کرده ام که توجه به دانش و بهره مندی از نخبگان در رأس امور قرار گیرد.
محمدرضا حسین نژاد با تاکید بر اینکه روشهای سنتی و روزمرگی را باید کنار گذاشت و کشور را با خلاقیتها اداره کرد، افزود: یکی از این خلاقیتها برگزاری استارت آپها است.
وی، تقویت پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانش بنیان را موجب حل دغدغههای جامعه دانست.
حسین نژاد، نخبگان ایثارگر را آگاه به مسائل نظام عنوان کرد و گفت: اشتغال فرزندان شاهد را هم مورد پیگیری قرار داده ایم، اما نباید به شغل دولتی اکتفا کرد بلکه از توانمندیهای آنان در حوزه تولید و یا از نخبگان در سمتهای مشاور مدیران دستگاههای اجرایی بهرهمند شد.
نماینده ی، ولی فقیه در استان نیز نخبگان را منشا تحول در هر جامعهای دانست و نخبگان ایثار گر را سرمایههای ارزشمند نظام خواند که میتوانند در شرایط فعلی کمک نمایند.
در این نشست مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز نخبگان ایثارگر را مایه افتخار دانست و خدمت به ایثارگران را از مقدسترین شغلها خواند.
در حاشیهی این نشست صمیمی از دو تن از نخبگان دانش آموز استان که در المپیادها حائز رتبه شده بودند، تقدیر شد.