بماندشتی گفت: با توجه به حساسیت وظایف دامپزشکی برای ارتقای سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه و تامین فرآوردههای خام دامی سالم و بهداشتی، شبکه دامپزشکی فهرج در ایام محرم بر ذبح دام تولید فرآوردههای خام دامی نظارت ویژهای دارد
وی بیان کرد: با توجه به امکان شیوع بیماریهای خطرناک و مشترک بین انسان و دام، از جمله تب کریمه کنگو از تمام شهروندان درخواست داریم تا از کشتار دام در معابر عمومی و خارج از کشتارگاه پرهیز کرده توصیههای دامپزشکی را جدی بگیرند.
ایشان از هیت امناء و مسؤلان مساجد درخواست کرد گوشت تازه ذبح شده را طبخ نکنند وقبل از مصرف به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنند.
او گفت: قصابان در هنگام کشتار از وسایل حفاظتی از جمله چکمه، لباس کار، ودستکش و.. استفاده و پس از کشتار، محل ذبح را شستوشو وضد عفونی کنند.
وی در پایان گفت: شبکه دامپزشکی شهرستان در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در قالب ۲ اکیپ ثابت و سیار از ساعت ۷صبح الی ۱۴ بعد ازظهر بر کشتار دامها نظارت میکند.