نظارت دامپزشکی هرمزگان بر ذبح شرعی دام در تاسوعا و عاشورا

بازرسان اداره کل دامپزشکی هرمزگان بر ذبح دام در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی نظارت می‌کنند.

سیدامیر مختار بهاری رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی هرمزگان گفت: ۲۸ تیم بازرسی ثابت و سیار شامل ۱۵ دامپزشک، ۳۲ بازرس بهداشت گوشت و ۱۷ روحانی بر ذبح شرعی و سلامت دام در روزهای تاسوعا و عاشورا نظارت می‌کنند.

او به شهروندان توصیه کرد که دام قربانی را در کشتارگاه‌های مجاز و تحت نظارت ناظرین بهداشتی و شرعی ذبح کنند.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی هرمزگان گفت: برای جلوگیری از انتقال بیماری‌های مشترک بین حیوان و انسان از وسایل حفاظت فردی همچون دستکش استفاده و گوشت قبل از مصرف ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود.

برچسب ها: ماه محرم ، دامپزشکی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.