کاظم غفاریان مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: افراد فاقد صلاحیت و مجوز در این مراکز، در زمینههای زیبایی، پوست، مو، تزریق ژل و بوتاکس و لیزر فعالیت داشتند که بنا بر گزارشهای رسیده، بازدید نامحسوس انجام شد و این مراکز نیز مهر و موم شد.
او افزود: یکی از این مراکز آرایشگاهی بود که در آن فرد فاقد مجوز، تتوی بدن و صورت انجام میداد همچنین در سه مورد دیگر از این مراکز مداخلهگر سلامت، افراد فاقد صلاحیت و بدون مجوز در زمینه لیزر و خدمات پاکسازی و جوانسازی پوست فعالیت میکردند.
مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در یکی از این مراکز مداخلهگر پزشکی، تمامی خدمات لیزر و تزریق ژل و بوتاکس توسط افراد فاقد مجوز با پروانه پزشکی دیگری انجام میشد.
غفاریان بیان کرد: در ۲ مرکز مداخلهگر درمان نیز بدون حضور پزشک، خدمات تخصصی همچون جراحی پلک (بلفاروپلاستی)، لیفت شقیقه، صورت و گونه و تزریق چربی توسط افراد مداخلهگر و فاقد صلاحیت و مجوز انجام میشد.
او تصریح کرد: کارشناسان نظارت بر درمان این دانشگاه با دستور قضایی و با همکاری اداره اماکن این مراکز را شناسایی و مهر و موم کردند و تمامی متخلفان برای پیگیری پرونده تحویل مراجع قضایی شدند.
مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: از ابتدای سال تا هفته گذشته ۳۸ مرکز مداخله گر سلامت در مشهد مهروموم شد که با اضافه شدن این هفت مرکز، تعداد مراکز مداخلهگر مهر و موم شده در این شهر به ۴۵ مرکز افزایش یافت.
غفاریان با بیان این که مداخله گران سلامت، تهدیدی برای جامعه محسوب میشوند اظهار کرد: مردم باید آگاهانه و هوشمندانه به این مراکز اعتماد نکنند همچنین آنها میتوانند شکایات خود را از طریق سامانه ۱۹۰ و سامانه جامع نظارت برای پیگیری ثبت کنند.