سرهنگ سعید تجری گفت: مجرمان سایبری با ارسال پیامهایی حاوی لینکهای آلوده به بدافزارهای جاسوسی و مخرب، به دنبال سرقت اطلاعات کاربران و کلاهبرداریهای مالی از آنها هستند.
او افزود: آمارهای پروندههای تشکیل شده در پلیس فتا نشان از حرکت مجرمان سایبری به سمت و سوی پیامرسانهای بومی بوده و با توجه به استقبال هموطنان از این پیام رسانها، پیشبینی میشود شاهد کلاهبرداریهای بیشتر در این حوزه باشیم.
سرهنگ تجری تأکید کرد: کاربران به هیچ عنوان فریب جملات و تبلیغات اغوا کننده در پیام رسانهای داخلی را نخورده و به این نکته توجه داشته باشند که اگر قرار است موضوع مهمی مثل سهام عدالت، یارانه، و ابلاغ الکترونیک قضایی مطرح شود حتما از طریق منابع معتبر و مهم پیگیر موضوع بوده و به پیامهای دریافتی از افراد و کانالها و گروههای ناشناس توجه نکنند.
او به هموطنان توصیه کرد: جهت پیشگیری از اینگونه کلاهبرداریها از کلیک بر روی لینکهای ارسالی این دست پیامها خودداری، حتما رمز دو مرحلهای ورود به پیام رسان را فعال و پیام رسانهای داخلی را همانند آنتی ویروسها به روز رسانی کنند.
رئیس پلیس فتا استان گفت: شهروندان در صورت مواجهه با موارد مشکوک، میتوانند موضوع را از طریق مرکز فوریتهای سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ یا سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir بخش گزارشها مردمی در میان بگذارند.