غلامرضا زادمهر مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول گفت: در بازرسیهای متعددی که توسط کارشناسان بهداشت محیط از اصناف بعمل آمده است، ۴ واحد صنفی متخلف و دارای نواقص بهداشتی که فعالیت آنها برای سلامت مردم مخاطره آمیز بوده و به تذکرات صادر شده توجه نکرده اند، پلمب شدند.
او میگوید: مسئولین هیئات و بانیان برگزاری مراسمها در مراحل تهیه و توزیع مواد خوراکی و آشامیدنی نکاتی همچون استفاده از ظروف غذایی یکبار مصرف با اولویت ظروف گیاهی، تهیه یخ و آب آشامیدنی به صورت کاملا بهداشتی، خودداری از نگهداری طولانی مواد غذایی پخته شده در محیط، رعایت مراحل چهار گانه شتسشوی سبزی و میوه (پاک سازی، انگل زدایی، ضدعفونی و آبکشی) و ... را مراعات نمایند.
به گفته مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت دزفول عزاداران نیز قبل از مصرف مواد خوراکی از سلامت آنها اطمینان پیدا کنند و بهداشت فردی (شتسشوی دستها و ..) را رعایت کنند و هر گونه شکایات بهداشتی را به شماره تلفن ۴۲۲۳۹۱۰۶ و یا سامانه تلفنی ۱۹۰ گزارش دهند.