همزمان با شب و روز عاشورای حسینی یک‌هزار و 500 پرس غذای نذری به همت شرکت لعابیران شهرستان زرقان پخت و بین مردم توزیع شد.

محرم که می‌آید هیئت‌های عزاداری رونق ویژه‌ای می‌گیرند، در بیش‌تر کوچه و خیابان‌های شهر هم غذای نذری بین مردم پخش می‌شود، مردم دور تکیه‌ها و یا خانه‌هایی که نذری می‌دهند، جمع می‌شوند تا ظرفی غذا بگیرند.

این روز‌ها در تمام شهرستان‌ها و روستا‌های استان فارس پخت غذای نذری به یکی از سنت‌های ویژهء ایام عزاداری تبدیل شده است و عاشقان ثارالله پختن غذای نذری و خوردن آن را یکی از مراسم واجب این ایام می‌دانند.

اهمیت نذری دادن در ایام سوگواری محرم و صفر از گذشته تا امروز حفظ شده و مردم با توجه به شرایط مالی خود در این ایام از عزادارانی که در تکایا و مساجد حضور پیدا کرده‌اند، پذیرایی می‌کنند.

مراسم نذری دادن مملو از ارزش‌های انسانی و اسلامی است که در کنار همیاری و دوستی مردم، نشان دهنده فرهنگ، آداب و رسوم و عقاید و سنت‌های ماست و نشانه‌هایی از یکدلی مردم و شریک بودنشان در عزای سرور و سالار شهیدان است.

همچنین در روز عاشورا عاشقان و شیفتگان خاندان عصمت و طهارت (ع) شرکت لعابیران در شهرستان زرقان فارس یک‌هزار و ۲۰۰ پرس غذای گرم پخت و میان خانواده‌های محروم توزیع کردند.

هیات قشقایی‌های مقیم شیراز هم با پخت ۷۲ دیگ غذا نذری در قلب ۷۲ خوان احسان حسینی برای پنجمین سال متوالی بیش از ۸ هزار دست غذا پخت و در بین مناطق کم برخوردار و عزاداران حسینی توزیع کردند که در پخت این غذای نذری حدود ۶۰ نفر از خادمین مجتمع همکاری کردند.

 

 
 
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار