مرتضی شیروانی با اشاره به وجود هشت هزار کیلومتر راه و جاده در لرستان، اظهار داشت: این میزان جاده شامل آزادراه، چهارخطه، راه اصلی، فرعی و… است.
بیش از ۸۵ درصد از جادههای لرستان در مناطق کوهستانی است
وی با تأکید بر لزوم ایمنسازی و رفع نقاط حادثهخیز در سطح جادههای لرستان، عنوان کرد: بیش از ۸۵ درصد از جادههای استان در مناطق کوهستانی است و ما کمتر در دشتها راه داریم.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای لرستان در ادامه با بیان اینکه قبلاً تعداد نقاط حادثهخیز در سطح جادههای استان ۱۵۰ نقطه بوده است، گفت: در حال حاضر تعداد نقاط حادثهخیز در استان ۱۱۸ مورد است.
شیروانی، بیان داشت: هدف ما برای امسال رفع ۲۲ نقطه حادثهخیز در سطح جادههای استان است.
رفع نقاط حادثهخیز عزم و اعتبار ملی نیاز دارد
وی با اشاره به اینکه رفع نقاط حادثهخیز در جادههای استان عزم و اعتبار ملی نیاز دارد، افزود: اداره کل راهداری بهتنهایی با این حجم از ماشینآلات و اعتبارات قادر نیست که این نقاط حادثهخیز را رفع و اصلاح کند.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای لرستان، بیان داشت: با این ماشینآلات محدود، سالیان سال طول میکشد که نقاط حادثهخیز در جادهها رفع شوند.
شیروانی با تأکید بر اینکه ما تلاش خود را کردهایم که در اعتبارات ۱۴۰۲، توجه مسئولان ملی را به این قضیه در استان جلب کنیم، تصریح کرد: باتوجهبه رایزنیهای صورتگرفته، معاونت حملونقل، فنی و راههای روستایی راهداری، مدیرکل بودجه سازمان راهداری، مدیرکل راههای فنی و روستایی و… کشور در لرستان حضور پیدا کرد.
وی، ادامه داد: در این راستا دوبرابر سال گذشته برای استان اعتبار اختصاص پیدا کرد.
اولین خواسته ما در سفر دوم رئیسجمهور اختصاص اعتبار است
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای لرستان با اشاره به پیگیری برای اختصاص ۶۰ کیلومتر نیوجرسی برای استان، گفت: همچنین مقرر شده که ۲۵۰ کیلومتر روکش آسفالت در محورهای اصلی و چهارخطه استان صورت گیرد.
شیروانی، افزود: خیلی از نقاط پرحادثه در جادههای استان با یک سری تابلو، علائم و خطکشی و چراغ چشمکزن رفع خواهند شد.
وی با تأکید بر اینکه منتظر هستیم و اولین خواسته ما در سفر دوم رئیسجمهور اختصاص اعتبار برای رفع نقاط پرحادثه در جادههای استان است، تصریح کرد: باتوجهبه آمار فوتی و تلفات در نقاط حادثهخیز در استان، امیدواریم که این اعتبار به استان اختصاص پیدا کند.
منبع: مهر