دبیر ستاد توسعه زیست فناوری و پزشکی دقیق گفت: در حال حاضر محصولات زیستی ایران به ۱۷ کشور دنیا صادر می‌شود.

محمد حسین متالهی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های زیستی و پزشکی دقیق گفت: معاونت علمی به صورت جدی پیگیر نفوذ فناوری در اقتصاد و توسعه فناوری‌های راهبردی است.

او افزود: توجه به فناوری‌های آینده ساز و ایده‌های تجاری سازی باید بیشتر شود. ستاد توسعه زیست فناوری یک نگاه کلانی باید به موضع توسعه فناوری‌های راهبردی داشته باشد.

متالهی ادامه داد: زیست فناوری در کشور ما مانند درختی کهنسال است و سرم سازی و انستیتو پاستور از نمونه‌های نهاد این ستاد است.

او گفت: معنی زیست فناوری در کشور در حال گسترش است و روز به روز این فناوری با خلق ایده‌های جدید به روز‌تر می‌شود.  

او بیان کرد: از سال ۲۰۱۰ کشور‌های زیادی به صورت جدی تغییرات اساسی در این زمینه به کار برده‌اند. ما با یک انقلاب زیستی مواجه هستیم که زیر بنای آن موجودات زنده هستند. با استناد بر گزارش‌های جهانی در سال ۲۰۲۰ و ۲۰۴۰ شاهد ۴ تریلیون دلار اثر گذاری انقلاب زیستی در جهان خواهیم بود.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های زیستی و پزشکی دقیق اظهار کرد: نقش دولت در اقتصاد زیست فناوری و پزشکی دقیق بسیار حائز اهمیت است. مشارکت بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان نیز در جهت توسعه فناوری‌های زیستی جدید در گسترش این ستاد و صنعت تاثیر زیادی دارد. با کمک صندوق پژوهشگران بنیاد ملی ایران در تلاش هستیم انقلاب زیستی را در چند حوزه ایمنی درمانی، درمان سرطان، ژن درمانی، میکروبیوم، توسعه و طراحی صنعتی و پایه ملکول‌ها و اصلاح نژاد ملکول‌ها که می‌تواند در حوزه کشاورزی و شیلات در امنیت غذایی کمک کنند راه اندازی کنیم.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری و پزشکی دقیق در ادامه از فعالیت ۳۰۰ شرکت دانش‌بنیان در حوزه زیست فناوری و پزشکی دقیق خبر داد و گفت: در حال حاضر محصولات زیستی ایران به ۱۷ کشور دنیا صادر می‌شود و ایران رتبه چهارم آسیا در تولید داروهای زیستی را دارد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار