مدیرکل آموزش فنی و حرفهای گیلان گفت: برای راهاندازی مرحله نخست این کارگاه، ۱۰ میلیارد ریال و برای مرحله دوم هم ۱۰ میلیارد ریال دیگر از محل اعتبارات ملی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور هزینه شده است.
کاظم پورنصیری افزود: در این کارگاه آموزشی، رشتههای کارشناسی تحلیل و بررسی نیروگاه خورشیدی و خانگی، طراحی نیروگاه خورشیدیِ صنعتی، طراحی تجهیزات مولد انرژی خورشیدی و کارشناسی تحلیل و پایش امکان سنجی طرح برگزار شده است.
شورای مهارت استان نیز عصر امروز، در محل اداره کل آموزش فنی و حرفهای گیلان و به ریاست استاندار برگزار شد.
استاندار گیلان در این نشست با اشاره به اینکه مهارت آموزی حلقه گمشده ارتباط دانشگاه و بازار کار محسوب میشود، گفت: با توسعه فرهنگ مهارت آموزی و کارآفرینی میتوان در مسیر توسعه همه جانبه و افزایش اشتغال گامهای موثرتری برداشت.
دکتر اسدالله عباسی، توسعه و تقویت کارگاههای دانش بنیان را یکی دیگر از راهکارهای مهم افزایش اشتغال و کارآفرینی عنوان کرد و با اشاره به اینکه سرمایهگذاری بخش خصوصی در گیلان ۶ درصد از میانگین کشوری بالاتر است، افزود: باید با استفاده از ظرفیتهای موجود استان، مشاغل روستایی و خُرد خانگی را توسعه بخشید تا علاوه بر جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها، مهاجرت معکوس به سمت روستاها را گسترش داد.
وی برگزاری مسابقات ملی مهارت را نیز برای تشویق و افزایش انگیزه مهارت آموزان ضروری دانست و گفت: بهرهمندی از مهارت و نبوغ نخبگان مهارتی ، به ویژه در حوزه آموزش و انتقال تجربیات به نسلهای جوان و در نهایت برای توسعه کارآفرینی، امروز یک ضرورت غیر قابل انکار است.