رامین الماسی سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان کرمانشاه گفت : با وجود محدودیت مالی بانکهای استان انصافا همه آنها پای کار بوده اند با این حال اگر بانکی در پرداخت تسهیلات همراهی نکرد، مردم میتوانند برای پیگیری موضوع به اداره راه و شهرسازی مراجعه کنند.
وی تاکید کرد: بستر سازیها هم اکنون شیب ساخت مسکن را در کشور صعودی کرده است و یکی از اصلیترین عوامل نیز موظف شدن بانکها به اختصاص ۲۰ درصد منابعشان برای تسهیلات مسکن بوده است.
الماسی توضیح داد: قانون ساماندهی مسکن مصوب سال ۸۷ است، اما متاسفانه از سال ۹۲ به بعد صدور پروانههای ساخت سیر نزولی داشته و همین موضوع فاصله عرضه و تقاضا را زیاد کرده است در حالی که باید آمار عرضه پشت سر آمار تقاضا در حرکت باشد.
وی اشارهای به قانون جهش مسکن در سال ۱۴۰۰ داشت و گفت: با استقرار دولت جدید دولت مکلف به تولید سالیانه یک میلیون واحد مسکونی شد که البته منظور صدور سالیانه یک میلیون پروانه ساخت در سراسر کشور است.
سرپرست اداره کل راه و شهرسازی کرمانشاه اشارهای به مسکن روستایی و بافتهای فرسوده داشت و گفت: روستاها سهم قابل توجهی در تولید مسکن در کشور دارند و سهیمه استان برای امسال نیز ساخت سه هزار مسکن روستایی است که در این زمینه نیز بنیاد مسکن پای کار است هرچند لازم است که روستاییان ارتباطشان را با بنیاد مسکن جدیتر کنند.
وی در خصوص بافتهای فرسوده بیان داشت: نگاه ویژه دولت به تحرک تولید مسکن باعث شکل گیری بسته تشویقی ۱۹ گانه و ابلاغ آن شد و این بسته تشویقی صرفا تسهیلات ساخت نیست بلکه تشویقیهایی نیز برای سادهتر شدن صدور پروانه و تراکم نیز هست که باید مردم ساکن در بافتهای فرسوده برای استفاده از آن به شهرداریها مراجعه کنند.
الماسی البته تاکید کرد: در صورت کارشکنی برای استفاده از این بسته تشویقی ۱۹ گانه توسط شهرداریها مردم باز میتوانند به راه و شهرسازی مراجعه کنند تا درخواستشان در کمیسیون ماده پنج بررسی شود.
سرپرست اداره کل راه و شهرسازی کرمانشاه ساخت مسکن در بافت فرسوده را مدل برد-برد- برد دانست و افزود: در این طرح هم شهرداریها هم مردم و هم دولت برد میکنند.
الماسی تسهیلات بافتهای فرسوده را شامل ۲ نوع تسهیلات یارانهای و نیز تسهیلات نهضت ملی مسکن عنوان کرد و گفت: مردم میتوانند با توجه به شرایطشان یکی از این ۲ نوع تسهیلات را انتخاب کنند .