در مطلب زیر می‌خوانیم که چه دلایلی در پس رفتار مادران ژاپنی با نوزادشان وجود دارد.

در ژاپن دیدن مادر‌هایی که نوزادشان بر روی پشت خود حمل می‌کنند بسیار رایج است. در حقیقت، در ژاپن از هر ۵ زن، ۴ نفر آن‌ها نوزاد خود را پشتشان حمل می‌کنند که در اغلب مواقع با کمک یک نگهدارنده روی پشت آن‌ها ثابت می‌ماند. یا ممکن است ببینید که نوزاد خود را با کریر حمل می‌کنند.

در ادامه می‌خواهیم ببینیم چه دلایلی در پس این رفتار مادران ژاپنی وجود دارد.

۱- به دوش کشیدن نوزاد یک سنت قدیمی است

در ژاپن در گذشته نوزادان با استفاده از نوعی نگهدارنده‌ی نواری به نام Onbuhimos بر روی پشت حمل می‌شدند. این نگهدارنده از پارچه‌ی نرم ساخته می‌شد و برای آن بود که مادران ژاپنی فرزندان خود را بر روی پشت شان حمل کنند و نوزادان بتوانند آن سوی شانه‌ی مادران خود را ببینند. در آن زمان، مادران مجبور بودند نوزادشان را به همراه خود به شالیزار‌ها ببرند و این راحت‌ترین راه برای مراقبت از فرزندشان در حین کار بود.


بیشتربخوانید


۲- تماس فیزیکی میان مادر و نوزاد از اهمیت زیادی برخوردار است

رابطه‌ی مادر و فرزندی عمیق است، اما گفته می‌شود ارتباط میان مادران ژاپنی و نوزادان آن‌ها بسیار قوی است؛ و دلیلش این است که آن‌ها اهمیت زیادی برای تماس فیزیکی قائل اند. مادران ژاپنی فرزندان شان را از سنین بسیار کم با خود در فعالیت‌های روزمره شان همراه می‌کنند و هیچ فرصتی را برای داشتن نزدیکی فیزیکی به آن‌ها از دست نمی‌دهند.

۳- کودکانی که در آغوش مادر حمل می‌شوند، ضربان قلب آرام تری دارند

تحقیقی در ژاپن نشان داد نوزادانی که مادران شان آن‌ها را در آغوش می‌گرفتند، فوراً آرام می‌گرفتند و ضربان قلب شان پایین می‌آمد. این پژوهش همچنین نشان داد نوزادانی که مادران شان حین راه رفتن آن‌ها را در آغوش می‌گرفتند آرام‌تر از نوزادانی بودند که مادران شان در حالت نشسته آن‌ها را در آغوش می‌گرفتند.

۴- حمل نوزاد در آغوش هنگام استفاده از وسایل نقلیه عمومی راحت‌تر است

از آنجایی که بسیاری از مردم ژاپن از وسایل نقلیه عمومی استفاده می‌کنند، مادران هم به دنبال روشی راحت‌تر برای استفاده از وسایل نقلیه عمومی هستند. آن‌ها ترجیح می‌دهند نوزاد خود را به جای کالسکه با آغوشی یا کریر حمل کنند. با این کار، آن‌ها دیگر نگران دردسر‌های استفاده از کالسکه در فضای شلوغ و تنگ وسایل نقلیه عمومی نخواهند بود.

منبع: روزیاتو

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۶ ۱۳ مرداد ۱۴۰۲
من فرزندانم را بغل می کردم
Iran (Islamic Republic of)
ایرانیومU-238.03
۲۰:۲۸ ۱۳ مرداد ۱۴۰۲
بچه بغل کردن راه دارد. یک فن خاصی است که یاد می دهند و یاد می گیرند. اگر شما یک صندوق میوه را اشتباه بردارید یا هنگام بیل زدن اشتباه عمل کنید می تواند منجر به این شود که تا آخر عمر از گردن به پایین کلا فلج شوید. استخوان دنبالیچه ترک بردارد الفاتحة مع الصلوات.
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۱۷:۴۸ ۱۳ مرداد ۱۴۰۲
مادرای قدیم بچه را به پشت با چادر می بستند هم خیالشون راحت بود و هم بچه با خیال راحت می خوابید. این جوری دیگه مادر دیسک کمر نگرفت. الان هم در برخی از مناطق رایجه. بهتر از بغل و آغوش گرفتنه مثل کوله پشتی اما با اطمینان بیشتر.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۳ ۱۳ مرداد ۱۴۰۲
خواهر من بچه هاش رو زیاد بغل می‌کرد الان دیسک کمر و دیسک گردن گرفته و هیچ کاری نمیتونه بکنه و پنج سال پیش از خدمت از بیمه کارافتادگی گرفت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۱ ۱۳ مرداد ۱۴۰۲
چه ربطی دارد.؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۵ ۱۳ مرداد ۱۴۰۲
چرا مادران ما هشت یا هفت تا بچه داشتند با بچه کلی هم کار کردند الان هم مسن شدند دیسک ندارند ،مشکل بچه نیست ،
مشکل بی تحرکی ماست که با کوچک ترین فشار ناگهانی دیسک یا ستون فقرات میزنه بیرون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۱ ۱۳ مرداد ۱۴۰۲
مادرا نباید بچه رو زیادی نباید بغل کنن ممکنه دیسک کمر بگیرن